Actic Norge – 20 % rabatt på medlemskapet

Actic er et selvsagt valg for deg som liker å trene og er på oppdrag i Norge! Vi vil gi deg muligheten til å holde deg i aktivitet når du er ute på oppdrag, og Actic har treningssentre i de fleste byer i Norge.

Sentrene er åpne fra tidlig morgen til sen kveld og passer deg som er ute på oppdrag og jobber uregelmessige tider. De tilbyr også personlige trenere mot en ekstra kostnad og flere ulike gruppetreninger. Tren i fine lokaler med toppmoderne utstyr med 20 % rabatt per måned uten bindingstid.

Tilbudet gjelder når du kjøper et medlemskap på 1måned, 3 måneder eller 6 måneder. Tilbudet gjelder på alle sentre i hele Norge. Merk at ikke alle treningssentre tilbyr 3 måneder.

Hvordan benytter jeg meg av tilbudet?

Alle som jobber for Bonliva AB, Bonliva AS og Bonliva Care kan benytte seg av tilbudet. Benytt deg av tilbudet ved å kontakte din kontaktperson.

Les mer om Actic på deres hjemmeside.

Norge Fjord

jobb som sykepleier hos bonliva!

Som sykepleier hos Bonliva jobber du på vikarbasis. Du velger selv hvor mye eller lite du vil jobbe – fulltid som vikar eller som vikar i tillegg til fast jobb. Er du ute etter variasjon i arbeidslivet, er livet som bemanningssykepleier hos Bonliva det rette valget for deg.

Hos Bonliva får du alltid en fast kontaktperson og et dedikert team, som tar vare på deg hele veien under ditt skreddersydde oppdrag. 

Send inn en interessemelding så kontakter en av våre kunnskapsrike bemanningsansvarlige deg innen kort tid med informasjon om aktuelle stillinger for deg som sykepleier.

Gör en intresseanmälan