Geilo – 10 % på utvalgte hytter

Geilo er en fjellby mellom Bergen og Oslo som tilbyr aktiviteter under både vinteren og sommeren. I vinterhalvåret kan du blant annet gå på ski, kjøre med hundeslede og isbade. Om sommeren kan du drive med aktiviteter som fjellturer, sykling, zipline og klatrepark.

Geilo byr på en rekke ulike boliger i tilknytning til de ulike skiområdene, både hytter og leiligheter.

Tilbud

Som ansatt i Bonliva får du 10 % rabatt når du booker utvalgte hytter.

Hegnavegen 23

Hegnavegen 79

Geilotjødnvegen 24c

Kikut Alpin Lodge 9103

Kikut Alpin Lodge 6102

Hvordan benytter jeg meg av tilbudet?

Du kan benytte deg av tilbudet i hele 2023 unntatt ukene 7–9 samt under jul, nyttår og påske. Gjelder alle som jobber for Bonliva AB, Bonliva AS og Bonliva Care. Benytt deg av tilbudet ved å kontakte din kontaktperson.

Les mer om Geilo på deres hjemmeside.

Norge Fjord

jobb som sykepleier hos bonliva!

Som sykepleier hos Bonliva jobber du på vikarbasis. Du velger selv hvor mye eller lite du vil jobbe – fulltid som vikar eller som vikar i tillegg til fast jobb. Er du ute etter variasjon i arbeidslivet, er livet som bemanningssykepleier hos Bonliva det rette valget for deg.

Hos Bonliva får du alltid en fast kontaktperson og et dedikert team, som tar vare på deg hele veien under ditt skreddersydde oppdrag. 

Send inn en interessemelding så kontakter en av våre kunnskapsrike bemanningsansvarlige deg innen kort tid med informasjon om aktuelle stillinger for deg som sykepleier.

Gör en intresseanmälan