Sky Fitness i Tromsø – Tren for 289 kroner per måned

Vi har et perfekt tilbud på Sky Fitness for deg som er på oppdrag i Tromsø.

Selvsagt vil vi at du som vikar skal få muligheten til å trene når du er ute på oppdrag. Tren i nyrenoverte lokaler med toppmoderne utstyr. Sky Fitness er en norsk kjede som vokser raskt og har over 30 sentre. Tilbudet gjelder på alle Sky Fitness-sentre i Tromsø.

Sentrene er åpne døgnet rundt og passer deg som er ute på oppdrag og jobber til uregelmessige tider. Sky Fitness tilbyr også personlige trenere mot en ekstra kostnad og onlinepass for deg som ikke rekker å dra til senteret. Du trener for 289 kroner per måned uten bindingstid og innmeldingsavgift.

Hvordan benytter jeg meg av tilbudet?

Du bestiller tilbudet på Sky Fitness’ hjemmeside. Alle som jobber for Bonliva AB, Bonliva AS og Bonliva Care kan benytte seg av tilbudet. Benytt deg av tilbudet ved å kontakte din kontaktperson.

Les mer om Sky Fitness på deres hjemmeside.

Norge Fjord

jobb som sykepleier hos bonliva!

Som sykepleier hos Bonliva jobber du på vikarbasis. Du velger selv hvor mye eller lite du vil jobbe – fulltid som vikar eller som vikar i tillegg til fast jobb. Er du ute etter variasjon i arbeidslivet, er livet som bemanningssykepleier hos Bonliva det rette valget for deg.

Hos Bonliva får du alltid en fast kontaktperson og et dedikert team, som tar vare på deg hele veien under ditt skreddersydde oppdrag. 

Send inn en interessemelding så kontakter en av våre kunnskapsrike bemanningsansvarlige deg innen kort tid med informasjon om aktuelle stillinger for deg som sykepleier.

Gör en intresseanmälan