Fjord Norge man

Helsebemanning for deg der er leger, sykepleier m.m.

Jobb som vikar
sikkerhet & FRIHET

Det er mange forskjellige måter å jobbe som vikar på innen helsebemanning. Uansett om du velger å jobbe noen ferieuker ved siden av den vanlige jobben eller å satse på fulltid, får du både frihet og trygghet hos oss. Vi har stillinger til deg som er leger, sykepleier, helsefagarbeider eller psykolog.

Sammen for et bedre liv

BLI VIKAR INNEN HELSE OG OMSORG

Vi i Bonliva streber etter å være bemanningsbedriften innen helse og omsorg som hele tiden jobber for forbedring. Siden oppstarten i 2011 har vi jobbet etter en visjon om mer likeverdig helse og omsorg i hele Norden som utgangspunkt – for et bedre liv. Vi håper du vil være med på denne reisen.
2

Sykepleier – fleksibilitet og balanse!

Er du interessert i å jobbe som sykepleier innen bemanning? Da har du kommet til rett sted! Bonliva er et bemanningsselskap for deg som ønsker å velge hvor mye eller lite du vil jobbe selv – fulltid som konsulent eller vikar i tillegg til fast jobb. 

Vi skreddersyr et oppdrag for deg ut fra dine ønsker og forutsetninger!

bli vikar – sykepleier
konsult

Lege – frihet og muligheter!

Du er velkommen til å jobbe som lege hos oss i Bonliva! Som et ledende bemanningsselskap for leger og spesialister innen medisinsk bemanning har vi mange oppdrag for deg. Uansett om du ønsker å jobbe fulltid eller deltid, har vi oppdrag som dekker dine behov. 

Sammen finner vi den beste løsningen for deg basert på dine ønsker.

bli vikar – lege

Psykolog – for et bærekraftig liv!

Er du interessert i å jobbe som psykolog innen bemanning? Vi har spesialisert oss på psykologbemanning og hjelper deg gjerne på vei. Ved å matche deg med oppdrag som passer både dine behov og kompetanser, bidrar vi sammen til et bedre liv.

Utforsk mulighetene dine til å både ha og bidra til et mer bærekraftig liv.

bli vikar – psykolog
norge

Helsefagarbeider – kontroller arbeidssituasjonen din!

Begynn å jobbe som helsefagarbeider hos oss i Bonliva og bli en del av teamet vårt, hvor vi sammen streber etter å gjøre en forskjell innen helse og omsorg – for deg som helsefagarbeider, for teamet på arbeidsplassen og for pasientene. Sammen er vi en kraft man kan regne med.

Dine ferdigheter trengs – la oss i fellesskap finne en passende ordning for deg.

bli vikar – helsefagarbeider

Jobb i barnehage – Givende og variert!

Ønsker du å gjøre en forskjell i barnas liv? Vi har spesialisert oss på barnehagebemanning, og hjelper deg gjerne med å oppfylle drømmen om å jobbe med barn!

Jobb som barnehageassistent, barne- og ungdomsarbeider eller pedagog hos oss, og bli en del av vårt team der vi sammen ønsker å utgjøre en forskjell for barna og deres utvikling!

bli vikar – barnehage
ARBEID SOM VIKAR i norge

Gjør som flere enn 4000 andre leger og sykepleiere

Som helse- og omsorgsvikar hos Bonliva får du et dedikert team som er ansvarlig for å hjelpe deg før, under og etter oppdraget ditt. Engasjementet får du på kjøpet.

  • Skreddersydde oppdrag
  • Oppdrag i hele Norge gjennom nasjonale avtaler
  • Vi hjelper deg med reise og opphold
  • Tariffavtale og pensjon
ANMÄL DITT INTRESSE NU
PhotoBemlo ratings
Bonliva is ISO-certified

ISO-sertifisert

Vi er kvalitets- og miljøsertifisert i henhold til ISO 9001 og ISO 14001
NYHETER FOR DEG SOM SYKEPLEIER, LEGE, OPPDRAGSGIVER M.M.

AKTUELT FRA BONLIVA

Aktuelle nyheter og kunnskap fra Bonliva. Les om nyheter i bransjen, aktuelle oppdrag, intervjuer for deg som sykepleier, lege & vikar i helsevesenet.