Oppdrag innen helse- og omsorg i høst

Hele Norge
Yrkeskategori:
27/4/23
Hele Norge

Er du sykepleier, lege, psykolog eller helsefagarbeider og ønsker forandring i arbeidslivet ditt? Bonliva er et av Skandinavias ledende byrå innen pleie og omsorg og har flere velbetalte oppdrag i høst å tilby deg.


SØK HER ELLER VIA SKJEMAET NEDENFOR

 

OM ROLLEN

Vi søker deg som er sykepleier, lege, psykolog eller helsefagarbeider. Vi tilbyr oppdrag innen alle spesialiseringer og våre dyktig bemanningsansvarlige vil hjelpe deg på rett vei.

Vi ønsker at du som søker har god samarbeidsevne, er nøye og ansvarsfull. Du skal også beherske skandinavisk språk, både muntlig og skriftlig.

OPPDRAG OG PERIODE

Vi skreddersyr oppdragene basert på dine forutsetninger. Du kan velge mellom å jobbe heltid eller deltid. Det viktigste er at det passer din livssituasjon. Vi tilbyr mange ulike oppdrag rundt i hele Norge for både høst og vinter. Hvilket oppdrag som passer deg best finner du ut av sammen med din kontaktperson i Bonliva.

KVALIFIKASJONER

Vi krever ulike kvalifikasjoner avhengig av hvilket område du arbeider i. I søknadsskjemaet oppgir du opplysninger som tittel, spesialisering og erfaring.

SØKNAD

Vil du være med på å forbedre pasienters hverdag, utvikle deg gjennom nye erfaringer samt vite hva du skal gjøre i høst og vinter? Da kan du sende inn søknad allerede i dag så tar en av våre bemanningsansvarlige kontakt med deg. Du søker i skjemaet nedenfor.

BONLIVAS TILBUD

Som vikar hos Bonliva får du et dedikert team som er ansvarlig for å hjelpe deg før, under og etter oppdraget ditt.

  • – Skreddersydde oppdrag
  • – Oppdrag i hele Norge gjennom nasjonale avtaler
  • – Vi hjelper deg med reise og opphold
  • – Tariffavtale og pensjon

OM BONLIVA

Vi er et av Skandinavias ledende bemanningsselskap innen helse og omsorg. Siden oppstarten i 2011 har vi handlet ut fra en visjon om en mer likeverdig velferd, for et bedre liv. Vårt mål er at ingen arbeidsplass skal mangle arbeidskraft der det trengs og ingen pasient skal måtte føle seg utrygg eller måtte vente forlenge.

Fra vårt kontor i Norge bidrar vi med helsepersonell av høy kvalitet til hele helsesektoren.

Har du problemer med å søke? Send mail til post@bonliva.no så hjelper vi deg gjerne (skriv da hvilken stilling du søker på).
Yrkeskategori:
27/4/23

Om jobben

Periode:
Periode og turnus vil du og din kontaktperson i Bonliva bli enige om.
Sted:
Hele Norge
Stilling:
SØK NÅ