Ledig stilling som barnehageassistent i Oslo og omegn

Oslo omegn
Yrkeskategori:
Barnehageassistent
1/11/23
Oslo omegn

Vil du ha en meningsfull hverdag og få muligheten til å jobbe som en god rollemodell for barn? Vi tilbyr en variert og fleksibel arbeidshverdag her i Bonliva for ulike barnehager.

SØK HER ELLER VIA SKJEMAET NEDENFOR

OM ROLLEN:

Vi søker deg som tidligere har jobbet med barn, og har relevant erfaring. Vi tilbyr oppdrag i ulike barnehager i Oslo og omegn, og våre bemanningsansvarlige vil hjelpe deg på rett vei for å finne et passende oppdrag.

 

Vi ønsker at du som søker har et genuint ønske om å jobbe med barn, er initiativtakende, skaper engasjement og er leken sammen med barna. Du skal også beherske skandinavisk språk, både muntlig og skriftlig (B1 i norsk nivå).

 

OPPDRAG OG PERIODE:

Vi tilbyr oppdrag som finnes nær deg.Hvilke oppdrag som er tilgjengelig og passer deg best finner du ut av sammen med din kontaktperson i Bonliva. Du kan gjerne kombinere dette med studier, men du må kunne jobbe minst 2 dager i uken i tidsrommet 07.00 – 17.00. Du får en fast stilling som barnehageassistent.

 

KVALIFIKASJONER:

Vi søker deg som har erfaring. I tillegg ønsker vi at du har et genuint ønske om å gjøre barnas dag enda litt bedre enn det den allerede er. Du må være en støttende og veiledende voksen som skaper trygge rammer og tørre å sette grenser. Som en vikar er det også viktig at duer pliktoppfyllende, presis og fleksibel.

 

SØKNAD:

Vil du være med på å forbedre barnas hverdag og utvikle deg gjennom nye erfaringer? Da kan du sende inn en søknad allerede i dag så tar en av våre bemanningsansvarlige kontakt med deg. Du søker i skjemaet nedenfor.

BONLIVAS TILBUD

Som vikar hos Bonliva får du et dedikert team som er ansvarlig for å hjelpe deg før, under og etter oppdraget ditt.

  • – Skreddersydde oppdrag
  • – Oppdrag i hele Norge gjennom nasjonale avtaler
  • – Vi hjelper deg med reise og opphold
  • – Tariffavtale og pensjon

OM BONLIVA

Vi er et av Skandinavias ledende bemanningsselskap innen helse og omsorg. Siden oppstarten i 2011 har vi handlet ut fra en visjon om en mer likeverdig velferd, for et bedre liv. Vårt mål er at ingen arbeidsplass skal mangle arbeidskraft der det trengs og ingen pasient skal måtte føle seg utrygg eller måtte vente forlenge.

Fra vårt kontor i Norge bidrar vi med helsepersonell av høy kvalitet til hele helsesektoren.

Har du problemer med å søke? Send mail til post@bonliva.no så hjelper vi deg gjerne (skriv da hvilken stilling du søker på).
Yrkeskategori:
Barnehageassistent
1/11/23

Om jobben

Periode:
Omgående og ut året
Sted:
Oslo omegn
Stilling:
Barnehageassistent
SØK NÅ