Sammen 
for Bedre liv

Vi er et av Skandinavias ledende bemanningsselskap innen helse og omsorg. Siden oppstarten vår i 2011 har vi handlet ut fra en visjon om en mer likeverdig velferd, for et bedre liv. Vårt mål er at ingen arbeidsplass skal mangle arbeidskraft der det trengs og ingen pasient eller klient skal måtte føle seg utrygg eller måtte vente for lenge.

OM BONLIVA

For en mer likeverdig velferd – for et bedre liv

Bonliva representerer den gode kraften, for en mer likeverdig velferd, for et bedre liv. Vårt mål er at ingen arbeidsplass skal mangle arbeidskraft der det trengs, og ingen pasient eller klient skal føle seg utrygg eller måtte vente altfor lenge.

Med likeverdighet og forbedring som våre ledende prinsipper, bemanner og rekrutterer vi høykvalifiserte og engasjerte vikarer i Skandinavia; leger og sykepleiere til sykehus og kommune, samt dyktige helsefagarbeidere, psykologer, terapeuter, og personell innen sosialfag og barnehage. Vi sørger for topp kompetanse innen alle spesialfelt, og hjelper deg med å finne den riktige kandidaten for deres behov.

Siden starten i 2011 har vi jobbet spesialisert for lettere å kunne tilby alle vikarer de rette forutsetningene innen deres spesialiserte fagområde.

Du er hjertelig velkommen til oss!

teenagers walking down the street

Bonliva i tall

Vårt engasjement drevet av en lidenskap for å forbedre helsevesenet, samtidig som vi prioriterer rettferdighet og integritet i alt vi gjør.

Vårt løfte om kvalitet
Vi ønsker alltid å gjøre det som er rett. Vår intensjon er å være rettferdige i hver interaksjon, både for våre vikarer og våre kunder. Vi jobber hardt for at våre tjenester alltid leveres med topp kvalitet.

Vi er ikke bare her for å være en del av landskapet; vi er her for å definere det. Bonliva er ikke bare et helsebemanningsselskap – vi er et løfte om kvalitet, pålitelighet og en engasjert tilnærming til helsevesenet. Når du velger oss, skal du være sikker på at du får tilgang til de beste ressursene og den beste servicen på markedet.

Som kunde kan du være trygg på at vi vil alltid levere det beste vi kan.

2100+
Virksomheter vi har rekruttert og bemannet til i Norden
220
Ansatte internt hos Bonliva som hjelper deg når det trengs
4432
Vikarer som har jobbet for Bonliva siden 2011
824
Vikarer i Norden som jobber gjennom Bonliva denne uken

Vi støtter stolt

Er du klar for å ta første steget?

Å ta steget for å jobbe som vikar kan føles som en stor forandring, men med Bonliva skal du føle deg trygg hele veien. Vi er her for deg.

Vi er her for å støtte deg gjennom hver fase: fra å navigere i de praktiske detaljene, til å matche deg med det perfekte oppdraget — og støtte deg under din tid som vikar. Vårt mål er å gjøre din så vellykket som mulig!

Er du klar til å ta steget og begynne din reise som barnehagevikar? Fyll ut interessemeldingen og la oss starte reisen sammen!

kvinna med ryggsäck