Anbefale en venn eller kollega

Del erfaringer og
voks sammen

Ved å anbefale en venn eller en tidligere kollega som du vet ville passe perfekt hos Bonliva, bidrar du ikke bare til vår felles suksess – du skaper også et arbeidsmiljø der jobbglede og produktivitet går hånd i hånd. La oss ikke glemme: det er ingenting mer givende enn å dele nye erfaringer med noen du bryr deg om.

Så, hvis du kjenner noen; en venn, en tidligere kollega, eller kanskje til og med en tidligere klassekamerat, som deler vår lidenskap for bedre helse og omsorg, nøl ikke med å anbefale dem til oss. Få mest ut av oppdraget ditt ved å dele tiden med noen andre — både på jobb og på fritiden.

Møt Felicia og Linnea

Hør mer fra våre vikarer Felicia og Linnea som forteller om deres felles oppdrag som sykepleiere på Gotland i Sverige.

"Vi ønsket å prøve ut bemanning sammen og hadde som ønske å ende opp på samme avdeling. Noe vi til slutt også gjorde! Vi hadde noen byer vi håpet på litt ekstra, og Visby var en av dem. Nå jobber vi på en kardiologiavdeling på Visby sykehus og trives veldig bra!

Vi valgte Bonliva fordi vi begge hadde hørt mye godt om byrået. Det er et av de ledende bemanningsbyråene i Skandinavia, og vi opplever Bonliva som imøtekommende, trygge og hjelpsomme. Vi er også veldig fornøyde med vår kontaktperson Lisa, som vi har tett kontakt med.

Det er mye positivt med dette oppdraget. Blant annet opplevelsen av å jobbe på et nytt sykehus og avdeling og muligheten til å utvikle sin kompetanse som sykepleier. I tillegg får vi oppdage en helt ny by, leve på en øy og bli kjent med nye mennesker.

Listen kan bli lang. Men det beste er at vi får gjøre og dele alt sammen!"


Felicia og Linnea, 2023.

Anbefale en kollega til Bonliva

Visste du? 

Nærmere 40% av våre vikarer som jobbet for oss i 2023 kom i kontakt med oss gjennom en anbefaling. Har du en venn eller kollega som du tror ville passe til et oppdrag hos oss i Bonliva? Send inn tipset ditt til oss via skjemaet!

Ved å anbefale dem til Bonliva bidrar du til å skape et arbeidsmiljø preget av glede og høy produktivitet – et sted hvor vi sammen kan utvikle oss, dele erfaringer og gjøre en forskjell hver dag. Fyll ut dine og din anbefalings opplysninger i skjemaet — og bidra sammen å skape bedre liv!