Vikarbyrå for sykepleiere på sykehus / Sykepleierbemanning

JOBB SOM SYKEPLEIER på sykehus

Vi samarbeider med et stort antall sykehus over hele landet. Dette gir oss gode muligheter til å tilby deg oppdrag som passer best dine behov og ambisjoner. Ønsker du å jobbe nær hjemmet eller utforske nye steder? Uansett hva du foretrekker, har vi fleksible løsninger for heltid, deltid eller kortere perioder.

Her finner du et utvalg av ledige oppdrag, men ta gjerne kontakt direkte med oss for et skreddersydd oppdrag som passer dine behov, timeplan og ønsker. Fyll ut interesseskjemaet, så tar vi kontakt med deg!

man som paddlar kayak

Vi tar ansvar hele veien

Ønsker du en dynamisk og meningsfull karriere der du kan gjøre en forskjell på sykehus? Som sykepleier gjennom Bonliva får du muligheten til å jobbe på ulike avdelinger, inkludert medisinske avdelinger, kirurgiske avdelinger, intensivavdelinger, akuttmottak og operasjonsavdelinger.

Vi samarbeider med sykehus over hele landet for å sikre kontinuitet og kvalitet på arbeidsplassene. Vårt mål er at du skal føle deg trygg og støttet under alle oppdrag. Vi tror at trivsel på jobben fører til bedre omsorg, noe som er avgjørende for å oppnå en mer likeverdig helsetjeneste.

Som en av Norges ledende aktører innen bemanning av sykepleiere, tilbyr vi oppdrag over hele landet. Velg å jobbe nær hjemmet eller ta oppdrag andre steder. Heltid, deltid eller kortere perioder – Bonliva gir deg fleksibiliteten til å tilpasse arbeidet etter ditt liv. Vi matcher deg med oppdrag som passer dine ønsker og kvalifikasjoner, slik at du kan fokusere på å gi best mulig omsorg til pasientene.

Hvorfor Bonliva?

Fast kontaktperson som er der for deg — før, under og etter oppdrag

Skreddersydde oppdrag og fleksibel jobbhverdag

Gode lønnsbetingelser og tilpassede goder

Vi dekker reisekostnader og bolig

Vi har lang erfaring med å bemanne:
Autoriserte sykepleiere med erfaring fra medisinske avdelinger, kirurgiske avdelinger, intensivavdelinger, akuttmottak, operasjon, anestesi, postoperativ pleie, barsel og nyfødt intensiv, samt andre spesialavdelinger. Vi søker sykepleiere med spesialkompetanse innen områder som onkologi, kardiologi, nevrologi, pediatri, infeksjonsmedisin, ortopedi og psykiatri, med mer.

Jobb som vikarsykepleier hos Bonliva

Å jobbe som vikar hos Bonliva på sykehus betyr trygghet, fleksibilitet og gode vilkår. Du får et engasjert team som støtter deg i alle ledd av ditt oppdrag og hjelper til med alt det praktiske – fra reise og bolig til avtaler.

Våre oppdragsgivere finnes over hele landet, i form av både statlige, kommunale og private helseforetak. Som sykepleier hos oss kan du arbeide på medisinske avdelinger, kirurgiske avdelinger, intensivavdelinger, akuttmottak, operasjonsavdelinger, barselavdelinger og andre spesialavdelinger.

Det skal ikke spille noen rolle hvor i landet du bor – helsetilbudene skal være like gode overalt. Bli med oss og sørg for at pasientene får rask og effektiv behandling. Sammen kan vi gjøre en forskjell der det trengs mest.

Søknad, intervju og kvalitetssikring

Ditt første steg er å sende inn din søknad til oss. Etter det vil du bli kontaktet for en samtale hvor vi blir bedre kjent med deg, dine mål og din bakgrunn. Din kontaktperson er deretter med deg gjennom hele prosessen — før, under og etter et oppdrag.

Kvalitetssikring

Vi gjennomfører deretter en kvalitetssikring som innebærer kontroll av autorisasjon, CV samt referanseinnhenting. For visse typer av oppdrag kreves også utdrag fra politiattest.

Valg av oppdrag

Basert på din profil, dine ønsker og dine kvalifikasjoner vil vi presentere ulike spennende oppdrag for deg. Du velger deretter det oppdraget som passer deg aller best.

Ditt eventyr starter her!

Vi tar oss av alt det praktiske – fra avtaler og spørsmål til bolig og reiser, dersom du skal jobbe et annet sted. Når alt er klart, er det tid for å starte ditt oppdrag! Du blir en del av tusenvis av vikarer fra Bonliva som gjør en forskjell for pasienter over hele Norge. Vi er med deg hele veien og gir deg den støtten du trenger, slik at du kan fokusere på det du gjør best.

Ledige stillinger som sykepleier på sykehus

Nedenfor publiseres noen av våre stillinger for deg som er sykepleier. Se flere via knappen nedenfor.
Se alle ledige stillinger

Er du klar for å starte din reise som vikarsykepleier?

Å ta steget til å jobbe som vikarsykepleier i kommunehelsetjenesten kan føles som en stor forandring, men med Bonliva vil du føle deg trygg hele veien.

Vi støtter deg gjennom hver fase – fra å håndtere de praktiske detaljene til å matche deg med det perfekte oppdraget og gi støtte underveis. Vårt mål er å gjøre din vikarreise vellykket og givende.

Er du klar for å starte denne spennende reisen? Fyll ut interessemeldingen, så tar vi steget sammen!

kvinna med ryggsäck
TEAM SYKEPLEIER

Møt teamet som hjelper deg langs veien

Håper vi får muligheten til å bli bedre kjent!

Hanna Gundhus Mørk

HR- og Bemanningsansvarlig
Team

Mikaela Siberg

HR- og Bemanningsspesialist
Team

Kristian Skovbro

HR- og Bemanningsansvarlig
Team

Emma Fredriksson

HR- og Bemanningsspesialist
Team

Fredrik Hansson

Operativ Sjef
Team

Didrik Myrseth

HR- og Bemanningsansvarlig
Team

Adam Ranebo

HR- og Bemanningsansvarlig
Team

Sofie Nystad Baade

HR- og Bemanningsansvarlig
Team

Ida Kløvfjell

HR- og Bemanningsansvarlig
Team

Helene Trydal Engh

HR- og Bemanningsansvarlig
Team

Endre Klophus

HR- og Bemanningsansvarlig
Team

Frida Elise Seim

HR- og Bemanningsansvarlig
Team

Miriam Homme

HR- og Bemanningsansvarlig
Team

Silje Pedersen

HR- og Bemanningsansvarlig
Team