Vi hjelper deg med vikarer til din barnehage

Trenger dere en pålitelig partner i både akutte og forebyggende situasjoner?

Hos Bonliva forstår vi hvor viktig det er å ha dyktige ansatte på plass i barnehagen for å støtte barnas trivsel og utvikling. Vi er tilgjengelige når ikke alle er på plass, når noen nettopp har sluttet, eller når det trengs en ekstra hånd. Vi tilbyr erfarne barnehagelærere, assistenter, spesialpedagoger og andre fagpersoner innen barnehagearbeid for å dekke dine behov.

Ved akutte behov, vennligst ring +47 8 515 13 400.

Kikk på knappen nedenfor for å bestille personell til din barnehage.

Bestill vikarer til barnehage — Både akutt og proaktivt

Ved akutte behov, vennligst ring +46 8 515 13 400.

Hos Bonliva er vår målsetting å levere barnehagepersonell som fremmer balanse og langsiktighet, og som bidrar til velfungerende barnehager. Vi sikrer at matchingen mellom barnehagearbeider og arbeidsgiver er gjennomførbar og trygg, ved å stå for kvalitetssikringen og personalansvaret. Dette skaper bærekraftige løsninger som du kan stole på.

Vi er tilgjengelige når ikke alle er på plass, når noen nettopp har sluttet, eller når det trengs ekstra støtte i din barnehage. Vår oppgave er å sørge for at dere får den nødvendige kompetansen, og at barna får den omsorgen og støtten de trenger.

Hos Bonliva legger vi stor vekt på høy kvalitetssikring, slik at du kan føle deg trygg på å velge oss. Vi går nøye gjennom alle våre barnehagearbeidere for å sikre at de oppfyller de høyeste standardene i bransjen. Dette betyr at du alltid kan forvente profesjonelle, pålitelige og kompetente vikarer fra oss.

Hvorfor Bonliva?

Et av Nordens største bemanningsbyrå innen helse og omsorg

ISO 9001- og ISO 14001-sertifisert innen kvalitetsledelsessystem og miljøledelsessystem

Rask levering av personell med riktig kompetanse og høy kvalitetssikring

Send gjerne inn en forespørsel om bemanning av:
Barnehageassistenter, barne- og ungdomsarbeidere og pedagoger til barnehager i Oslo, Bergen og Stavanger-området.

Slik bestiller du personell til din barnehage:

Det er enkelt å ansette våre vikarer; vi guider deg gjennom hele prosessen med personlig engasjement og støtte. Hos Bonliva får du et dedikert team som støtter din virksomhet og hjelper til med alt det praktiske – fra kvalitetssikring til avtaler. Vi sørger for at du får de riktige fagfolkene som passer dine behov.

Vil du vite mer om hvordan Bonliva kan hjelpe dere? Kontakt oss i dag!

1. Behovsanalays

Etter at dere har sendt inn forespørselen om vikarer til barnehagen deres, gjennomfører vi en grundig gjennomgang av tilgjengelige kandidater for å finne den eller de personene som har kompetansen og tilgjengeligheten som best matcher deres behov. Vi kan styrke barnehagen med for eksempel barnehagelærere, barne- og ungdomsarbeidere, pedagogiske medarbeidere eller andre kvalifiserte fagpersoner.

2. Valg av riktig vikar

Vi sammenstiller en fullstendig presentasjon av den eller de aktuelle vikarene som best matcher deres behov, og presenterer disse for dere sammen med en plan for hvordan behovet skal dekkes. En vikarpresentasjon fra Bonliva inneholder alltid CV, referanser (inkludert siste arbeidsgiver) samt relevante utdrag fra myndigheter. Vi gjennomfører en kvalitetssikring av høy standard for å kunne gi deg trygghet i ditt valg.

3. Beslutning og forberedelse

Når dere har valgt vikar, begynner det forberedende arbeidet for oss. Vi sikrer at vikaren får nødvendig opplæring, utarbeider en arbeidsplan og etablerer rutiner. I tillegg sørger vi for eventuelle boliger og reiser slik at alt er klart for oppstart.

4. Levering av arbeidskraft

Deres vikar er nå på plass og leverer den helsetjenesten eller omsorgen virksomheten deres har behov for. Vi følger opp jevnlig med både vikaren og den ansvarlige på stedet gjennom hele oppdraget for å sikre at alt går etter planen. Det er viktig for oss med kontinuerlig oppfølging for å sikre høy kvalitet og jevn tilfredshet.

Hvordan kan vi hjelpe din virksomhet?

Bonliva kan hjelpe dere med bemanning og rekruttering av barnehagelærere, barnehageassistenter, pedagogiske medarbeidere og mange andre spesialister innen barnehagefeltet.

Vi dekker både lange og korte vikariater. Vi har lang erfaring med å levere vikarer av høyeste kvalitet, og gjør det vi kan for å dekke behov der det trengs mest.

Vi ønsker gjerne å komme i kontakt med deg for å høre hvordan vi kan hjelpe dere. Fyll ut skjemaet, så hører du raskt fra oss!

kvinna med ryggsäck
TEAM OPPVEKST

Møt teamet som hjelper deg på veien

Håper vi får muligheten til å bli bedre kjent!

Ida Ødegård

Foreldrepermisjon
Team

Hedda Myra Olsen

HR- og Bemanningsansvarlig
Team

Malin Strømme

HR- og Bemanningsansvarlig
Team

Ina Jahr

HR- og Bemanningsansvarlig
Team