Hvordan bli vikar innen helse: steg for steg

På denne siden deler vi hvordan livet som vikar innen helse og omsorg begynner. Hittil har over 4000 leger, sykepleiere, helsefagarbeidere og barnehageassistenter jobbet innen bemanning sammen med oss.

Vil du også være med på å forbedre skandinavisk helse og omsorg? Les mer om hvordan overgangen til livet som vikar fungerer.

sjukskoterskebemanning

Ta ditt neste steg i karrieren: Bli vikar innen helse med Bonliva

Fra søknaden til din første dag i oppdraget, er vår oppgave å gjøre ditt neste steg i karrieren så enkelt som mulig. Din kontaktperson i Bonliva er med deg på hvert steg på veien og sikrer at du har det bra, alt går som det skal, og at du får den støtten du trenger underveis.

FØR
01
Interessemelding
Du kan melde interesse direkte her eller ved å kontakte en av våre spesialiserte bemanningsansvarlige.
02
Intervju
Våre bemanningsansvarlige innenfor ditt område ringer deg opp for et intervju.
03
Kvalitetskontroll
Etter intervjuet utfører vi en kvalitetskontroll hos Helsedirektoratet og Helsetilsynet, og ber om utdrag fra politiattest.
04
Velg oppdrag!
Når alt er i boks, skreddersyr vi oppdrag til deg som du får mulighet til å vurdere, som matcher din kompetanse og dine ønsker.
05
Informasjon og veiledning
Vi er nøye med å sørge for at du føler deg trygg, informert og komfortabel i oppdraget som vi har i tankene for deg.
UNDERVEIS
06
Styrk helsesektoren!
Nå er det bare å dra ut og bidra med din kompetanse. Vær en helt!
07
Hvordan trives du?
Under ditt oppdrag holder vi kontinuerlig kontakt med deg og arbeidsgiver for å sørge for at alt går som det skal, eller om det er noe vi kan bistå med. Vi er her for deg!
ETTER
08
Rapportering og utbetaling
All informasjon om ditt oppdrag og timeføring registreres i Recman, slik at du har full oversikt og kan melde fra om eventuelle endringer. Din lønn utbetales den 10. i måneden etter.
09
Evaluering
Etter oppdraget gjennomfører vi en evaluering sammen med deg for å se hvordan du trivdes, om det er eventuelle forbedringstiltak samt hvordan du ønsker å planlegge for fremtiden.

Er du klar for å ta steget som vikar innen helse og omsorg?

Å ta steget for å jobbe som vikar innen helse eller omsorg kan føles som en stor endring, men med Bonliva skal du alltid føle deg trygg.

Vi er her for å støtte deg gjennom hver fase: fra å navigere alle praktiske detaljer til å matche deg med det perfekte oppdraget og støtte deg under din tid som vikar. Vårt mål er å gjøre din nye hverdag vellykket!

Er du klar til å ta steget og starte din reise som vikar? Fyll ut interesseskjemaet og la oss starte reisen sammen.

Man på vandring