Vikarbyrå for sykepleiere i kommunehelsetjenesten

JOBB SOM SYKEPLEIER I KommunEN OG HELSETJENESTEN

Vi arbeider med et stort antall helsepersonell over hele landet. Dette gir oss gode muligheter til å tilby deg som autorisert sykepleier muligheten til å finne oppdrag som passer perfekt til dine behov og ambisjoner. Ønsker du å jobbe nær hjemmet eller utforske nye steder? Uansett hva du foretrekker, har vi fleksible løsninger for heltid, deltid eller kortere perioder.

Her finner du et utvalg av ledige oppdrag, men ta gjerne kontakt direkte med oss for et oppdrag skreddersydd etter dine behov, timeplan og ønsker. Fyll ut interesseskjemaet så tar vi kontakt med deg!

man som paddlar kayak

Vi tar ansvar hele veien

Ønsker du en fleksibel og meningsfull hverdag hvor du kan utgjøre en forskjell i lokalsamfunn? Som sykepleier i kommunehelsetjenesten gjennom Bonliva, får du muligheten til å jobbe i hjemmetjenesten, omsorgsboliger, kommunale akuttavdelinger og avansert hjemmesykepleie.

Vi samarbeider med kommuner, regioner og private aktører for å sikre kontinuitet og kvalitet på arbeidsplassene. Vårt mål er at du skal føle deg trygg og støttet under alle oppdrag. Vi mener at trivsel på jobben fører til bedre omsorg, noe som er essensielt for å nå vårt mål om en mer likeverdig helseomsorg.

Som en av Norges ledende aktører innen bemanning av autoriserte sykepleiere, tilbyr vi oppdrag over hele landet. Velg å jobbe nær hjemmet eller ta oppdrag andre steder. Heltid, deltid eller kortere perioder – Bonliva gir deg fleksibiliteten til å tilpasse arbeidet etter ditt liv.

Vi matcher deg med oppdrag som passer dine ønsker og kvalifikasjoner, slik at du kan fokusere på å gi best mulig omsorg til de som trenger det mest.

Hva får du når du velger Bonliva?

Fast kontaktperson som er der for deg — før, under og etter oppdrag

Skreddersydde oppdrag og fleksibel jobbhverdag

Gode lønnsbetingelser og tilpassede goder

Vi dekker reisekostnader og bolig

Vi har lang erfaring med å bemanne:
Autoriserte sykepleiere til kommunehelsetjenesten med erfaring innen hjemmetjenesten, omsorgsboliger, kommunale akuttavdelinger, avansert hjemmesykepleie og andre instanser. Innen kommunehelsetjenesten etterstreber vi sykepleiere med spesialkompetanse innen områder som barnepleie, jordmor, diabetes, geriatri, rus og psykiatri, med mer.

Jobb som vikarsykepleier med Bonliva

Å jobbe som vikar hos Bonliva i kommunehelsetjenesten betyr trygghet, fleksibilitet og gode vilkår. Du får et engasjert team som støtter deg i alle ledd av ditt oppdrag og hjelper til med alt det praktiske – fra reise og bolig til avtaler.

Våre oppdragsgivere finnes over hele landet, i form av både statlige, kommunale og private helseforetak. Uansett din spesialisering, vil vi matche deg med oppdrag som passer best for deg og dine ønsker.

Det skal ikke spille noen rolle hvor i landet du bor – helsetilbudene skal være like gode overalt. Bli med oss og sørg for at de som trenger det får rask og effektiv omsorg. Sammen kan vi gjøre en forskjell der det trengs mest.

Søknad, intervju og kvalitetssikring

Ditt første steg er å sende inn din søknad til oss. Etter det vil du bli kontaktet for en samtale hvor vi blir bedre kjent med deg, dine mål og din bakgrunn. Din kontaktperson er deretter med deg gjennom hele prosessen — før, under og etter et oppdrag.

Kvalitetssikring

Vi gjennomfører deretter en kvalitetssikring som innebærer kontroll av autorisasjon, CV samt referanseinnhenting. For visse typer av oppdrag kreves også utdrag fra politiattest.

Valg av oppdrag

Basert på din profil, dine ønsker og dine kvalifikasjoner vil vi presentere ulike spennende oppdrag for deg. Du velger deretter det oppdraget som passer deg aller best.

Ditt eventyr starter her!

Vi tar oss av alt det praktiske – fra avtaler og spørsmål til bolig og reiser, dersom du skal jobbe et annet sted. Når alt er klart, er det tid for å starte ditt oppdrag! Du blir en del av tusenvis av vikarer fra Bonliva som gjør en forskjell for pasienter over hele Norge. Vi er med deg hele veien og gir deg den støtten du trenger, slik at du kan fokusere på det du gjør best.

Ledige stillinger som sykepleier i kommunehelsetjenesten

Nedenfor publiseres noen av våre stillinger for deg som er sykepleier. Se flere via knappen nedenfor.
Se alle ledige stillinger

Er du klar for å starte din reise som vikarsykepleier?

Å ta steget til å jobbe som vikarsykepleier i kommunehelsetjenesten kan føles som en stor forandring, men med Bonliva vil du føle deg trygg hele veien.

Vi støtter deg gjennom hver fase – fra å håndtere de praktiske detaljene til å matche deg med det perfekte oppdraget og gi støtte underveis. Vårt mål er å gjøre din vikarreise vellykket og givende.

Er du klar for å starte denne spennende reisen? Fyll ut interessemeldingen, så tar vi steget sammen!

kvinna med ryggsäck
TEAM SYKEPLEIER

Møt teamet som hjelper deg langs veien

Vi håper vi får muligheten til å bli kjent med deg!

Hanna Gundhus Mørk

HR- og Bemanningsansvarlig
Team

Mikaela Siberg

HR- og Bemanningsspesialist
Team

Kristian Skovbro

HR- og Bemanningsansvarlig
Team

Emma Fredriksson

HR- og Bemanningsspesialist
Team

Fredrik Hansson

Operativ Sjef
Team

Didrik Myrseth

HR- og Bemanningsansvarlig
Team

Adam Ranebo

HR- og Bemanningsansvarlig
Team

Sofie Nystad Baade

HR- og Bemanningsansvarlig
Team

Ida Kløvfjell

HR- og Bemanningsansvarlig
Team

Helene Trydal Engh

HR- og Bemanningsansvarlig
Team

Endre Klophus

HR- og Bemanningsansvarlig
Team

Frida Elise Seim

HR- og Bemanningsansvarlig
Team

Miriam Homme

HR- og Bemanningsansvarlig
Team

Silje Pedersen

HR- og Bemanningsansvarlig
Team