Vikarbyrå — helsefagarbeider / Stillinger i hele Norge

jobb som helsefagarbeider

Begynn å jobbe som helsefagarbeider hos Bonliva og bidra til å forbedre liv hver dag. Vi sammen streber etter å utgjøre en forskjell innen helse og omsorg — både for deg som helsefagarbeider, for teamet på arbeidsplassen og for alle pasienter.

Sammen skaper vi en omsorgstjeneste som setter pasienten først!

kvinna på hiking

Jobb som helsefagarbeider hos Bonliva

Å jobbe som helsefagarbeider hos Bonliva betyr ikke at du må si opp din nåværende stilling eller flytte. Vi tilbyr fleksible oppdrag som passer din livssituasjon og lar deg utforske nye muligheter uten store forpliktelser.

Er du nysgjerrig på å prøve livet som helsefagarbeider innen bemanning? Hos oss får du et dedikert team som støtter deg hele veien. Vi tar oss av alt det praktiske, fra avtaler til reise og bolig — og sørger for at du har en god balanse mellom jobb og fritid. Vi legger til rette for at du kan fokusere på den viktige jobben du gjør, mens vi håndterer resten.

Vår målsetning er å matche deg med oppdrag som er perfekt tilpasset dine ønsker og kvalifikasjoner. Bli en del av Bonliva og bidra til å forbedre omsorgstjenestene i Norge. Sammen er vi en kraft som forandrer liv!

Friheten til å velge hvor og hvor mye du vil jobbe

En fast kontaktperson som er der for deg og jobber for at du skal trives

Fleksible oppdrag

Gode lønnsbetingelser og andre fordeler

Vi dekker reisekostnader og bolig

Du takker ja til oppdraget — vi ordner alt det praktiske

VI BEMANNER INNENFOR:
Vi bemanner helsefagarbeidere med erfaring innen sykehjem, hjemmesykepleie, sykehus, rehabilitering, psykisk helsevern, institusjoner, rusomsorg, omsorgsboliger, barne- og ungdomsavdelinger, habiliteringstjenester og palliativ omsorg. Våre helsefagarbeidere har bred kompetanse og tilpasser omsorgen etter pasientenes unike behov.
Två glada personer

Bli vikar innen helsebemanning hos Bonliva

Å jobbe som vikar hos Bonliva betyr trygghet, fleksibilitet og gode vilkår. Du får et engasjert team som støtter deg i alle ledd av ditt oppdrag, og som hjelper til med alt det praktiske – fra reise og bolig til avtaler.

Våre oppdragsgivere finnes over hele landet, i form av både statlige, kommunale og private helseforetak. Uansett ditt fagområde, vil vi matche deg med oppdrag som passer best for deg og dine ønsker!

Det skal ikke spille noen rolle hvor i landet du bor – helsetilbudene skal være like gode overalt. Bli med oss og sørg for at de som trenger det får rask og effektiv omsorg. Sammen kan vi gjøre en forskjell der det trengs mest.

Søknad og intervju

Ditt første steg er å sende inn din søknad til oss. Etter det vil du bli kontaktet for en samtale hvor vi blir bedre kjent med deg, dine mål og din bakgrunn. Din kontaktperson er deretter med deg gjennom hele prosessen — før, under og etter et oppdrag.

Kvalitetssikring

Vi gjennomfører deretter en kvalitetssikring som innebærer kontroll av autorisasjon, CV samt referanseinnhenting. For visse typer av oppdrag kreves også utdrag fra politiattest.

Valg av oppdrag

Basert på din profil, dine ønsker og dine kvalifikasjoner vil vi presentere ulike spennende oppdrag for deg. Du velger deretter det oppdraget som passer deg aller best.

Ditt eventyr begynner her!

Vi tar oss av alt det praktiske – fra avtaler og spørsmål til bolig og reiser, dersom du skal jobbe et annet sted. Når alt er klart, er det tid for å starte ditt oppdrag! Du blir en del av tusenvis av vikarer fra Bonliva som gjør en forskjell for pasienter over hele Norge. Vi er med deg hele veien og gir deg den støtten du trenger, slik at du kan fokusere på det du gjør best.

Er du klar til å ta steget som vikar innen helsefag?

Å ta skrittet til å jobbe som helsefagarbeider og vikar kan føles som en stor endring, men med Bonliva skal du føle deg trygg hele veien.

Vi støtter deg gjennom hver fase: fra å håndtere de praktiske detaljene til å matche deg med det perfekte oppdraget og gi deg støtte underveis. Vårt mål er å gjøre din reise som vikar vellykket og givende!

Er du klar for å starte din reise som helsefagarbeider på vikarbasis? Fyll ut interesseskjemaet, så tar vi en uforpliktende prat!

kvinna med ryggsäck
TEAM HELSEFAG

Vi er teamet som følger deg på veien

Vi håper på muligheten til å bli kjent med deg!

Hanna Gundhus Mørk

HR- og Bemanningsansvarlig
Team

Mikaela Siberg

HR- og Bemanningsspesialist
Team

Kristian Skovbro

HR- og Bemanningsansvarlig
Team

Emma Fredriksson

HR- og Bemanningsspesialist
Team

Fredrik Hansson

Operativ Sjef
Team

Didrik Myrseth

HR- og Bemanningsansvarlig
Team

Adam Ranebo

HR- og Bemanningsansvarlig
Team

Sofie Nystad Baade

HR- og Bemanningsansvarlig
Team

Ida Kløvfjell

HR- og Bemanningsansvarlig
Team

Helene Trydal Engh

HR- og Bemanningsansvarlig
Team

Endre Klophus

HR- og Bemanningsansvarlig
Team

Frida Elise Seim

HR- og Bemanningsansvarlig
Team

Miriam Homme

HR- og Bemanningsansvarlig
Team

Silje Pedersen

HR- og Bemanningsansvarlig
Team

Abonner på Bonlivas nyhetsbrev

Få tilgang til oppdrag, inspirasjon og tilbud hver måned!