Ledige stillinger som helsefagarbeider

Sist endret:
30/5/2024

Oppdragsbeskrivelse

Er du helsefagarbeider og ønsker forandring i arbeidslivet ditt? Bonliva er et av Skandinavias ledende byrå innen pleie og omsorg og har flere velbetalte oppdrag.

OM ROLLEN

Vi søker deg med helsefagautorisasjon. Vi tilbyr oppdrag innen alle områder og våre dyktig bemanningsansvarlige vil hjelpe deg på rett vei.

Vi ønsker at du som søker har god samarbeidsevne, er nøye og ansvarsfull. Du skal også beherske skandinavisk språk, både muntlig og skriftlig.

OPPDRAG OG PERIODE

Vi skreddersyr oppdragene basert på dine forutsetninger. Du kan velge mellom å jobbe heltid eller deltid. Det viktigste er at det passer din livssituasjon. Vi tilbyr mange ulike oppdrag rundt i hele Norge. Hvilket oppdrag som passer deg best finner du ut av sammen med din kontaktperson i Bonliva.

KVALIFIKASJONER

Vi krever at du er autorisert helsefagarbeider. I søknadsskjemaet oppgir du opplysninger om erfaring och mulig spesialistutdanning.

SØKNAD

Vil du være med på å forbedre pasienters hverdag og utvikle deg gjennom nye erfaringer? Da kan du sende inn søknad allerede i dag så tar en av våre bemanningsansvarlige kontakt med deg. Du søker i skjemaet nedenfor.

Om oppdraget
Yrke
Helsefagarbeider
Start
Område
Hele Norge
Oppdragsperiode
Periode og turnus vil du og din kontaktperson i Bonliva bli enige om.
Omfattning
Arbetstider
Søknad: