Bemanningsbyrå for leger — Spesialister på legebemanning

Jobb som lege innen bemanning

Det er en velkjent utfordring at det i mange områder er en akutt mangel på kvalifisert helsepersonell. Hos Bonliva har du muligheten til å gjøre en forskjell der det virkelig teller, ved å bringe din uvurderlige ekspertise til steder der behovet er størst. Bli med oss og bidra til å styrke helsetilbudet i de områdene der behovet er størst.

Oppdag friheten ved å velge når, hvor og hvordan du vil jobbe. Våre fleksible stillinger over hele landet gir deg muligheten til å utforske nye medisinske miljøer og gir deg mer tid til det du bryr deg om.

man som paddlar kayak

Hva betyr det å jobbe som lege gjennom vikarbyrå?

Det er mange grunner til at leger velger å jobbe innen bemanning. Ønsker du en mer fleksibel hverdag, der du kan bestemme hvor mye eller lite du vil jobbe? Gjennom Bonliva får du muligheten til å skape en balanse mellom arbeid og fritid som passer akkurat dine behov. Enten du vil ha mer tid til familie, hobbyer eller bare ønsker mer fritid til å koble av — så gir vi deg fleksibiliteten til å velge og mer tid til det du bryr deg om.

Velger du å jobbe som lege innen bemanning, kan du velge mellom å jobbe som vikar på heltid eller jobbe ekstra i perioder ved siden av din nåværende jobb.

Bli en del av Bonliva og bidra til å styrke helsetilbudet i Norge ved å ta oppdrag der det er størst behov, og gjør en forskjell for lokalsamfunn over hele landet — for de som trenger det mest.

Med Bonliva får du:

Skreddersydde oppdrag og fleksibilitet. Du bestemmer over din arbeidsdag. Våre oppdrag er tilpasset dine behov og ønsker — og vi hjelper deg med hvor, når og hvor mye du vil jobbe.

Nye utviklingsmuligheter. Vi tilbyr oppdrag på ulike avdelinger og spesialiteter som beriker din medisinske erfaring, slik at du kan kontinuerlig utvikle dine ferdigheter.

Mer fleksibel hverdag. Fordel tiden din slik du ønsker, om det er mer tid til familie, reising, friluftsturer eller andre hobbyer.

Støtte hele veien fra vårt team av erfarne rådgivere er der for deg gjennom hele ditt oppdrag. Hos oss får du en fast kontaktperson!

Reise og bolig om du jobber på et annet sted en der du bor fast.

Gode lønnsbetingelser og andre fordeler.

VI BEMANNER LEGER INNEN:
Sykehus, kommune, legevakt, legekontor, sykehjem og primærhelsetjenesten.

Bli lege innen bemanning hos Bonliva

Å jobbe som vikar hos Bonliva betyr trygghet, fleksibilitet og gode vilkår. Du får et engasjert team som støtter deg i alle ledd av ditt oppdrag, og som hjelper til med alt det praktiske — fra reise og bolig til avtaler.

Våre oppdragsgivere finnes over hele landet, i form av både statlige, kommunale og private helseforetak. Uansett din spesialisering, vil vi matche deg med oppdrag som passer best for deg og dine ønsker!

Det skal ikke spille noen rolle hvor i landet du bor – helsetilbudene skal være like gode overalt. Bli med oss og sørg for at de som trenger det får rask og effektiv behandling. Sammen kan vi gjøre en forskjell der det trengs mest.

Søknad og intervju og kvalitetssikring

Ditt første steg er å sende inn din søknad til oss. Etter det vil du bli kontaktet for en samtale hvor vi blir bedre kjent med deg, dine mål og din bakgrunn. Din kontaktperson er deretter med deg gjennom hele prosessen — før, under og etter et oppdrag.

Kvalitetssikring

Vi gjennomfører deretter en kvalitetssikring som innebærer kontroll av autorisasjon, CV samt referanseinnhenting. For visse typer av oppdrag kreves også utdrag fra politiattesten.

Valg av oppdrag

Basert på din profil, dine ønsker og dine kvalifikasjoner vil vi presentere ulike spennende oppdrag for deg. Du velger deretter det oppdraget som passer deg aller best.

Ditt eventyr starter!

Vi tar oss av alt det praktiske – fra avtaler og spørsmål til bolig og reiser, dersom du skal jobbe et annet sted. Når alt er klart, er det tid for å starte ditt oppdrag! Du blir en del av tusenvis av vikarer fra Bonliva som gjør en forskjell for pasienter over hele Norge. Vi er med deg hele veien og gir deg den støtten du trenger, slik at du kan fokusere på det du gjør best.

Dedikerte team for bedre legebemanning

Vi har dedikerte bemanningsteam for alle våre spesialiserte områder innen legebemanning. Våre team er eksperter på ditt spesialistområde og har en dyp forståelse for dine unike behov. Utforsk de ulike retningene nedenfor for å se hvilke ulike områder vi spesialiserer oss innenfor.

Er du klar for å starte din reise som vikarlege?

Å ta steget for å jobbe som bemanningslege kan føles som en stor endring, men med Bonliva skal du føle deg trygg på at vi vil alltid gjøre det vi kan for at du skal trives.

Vi støtter deg gjennom hver fase – fra å håndtere de praktiske detaljene til å matche deg med det perfekte oppdraget og gi støtte underveis. Vårt mål er å gjøre din vikarreise vellykket og givende!

Er du klar for å starte denne spennende reisen? Fyll ut interessemeldingen, så tar vi steget sammen!

utsikt
TEAM LEGE

Møt teamet som hjelper deg langs veien

Håper vi får muligheten til å bli bedre kjent!

Svante Larsson

Operativ Sjef
Team

Simen Storemoen

HR- og Bemanningsansvarlig
Team

Kamilla Heggelund

HR- og Bemanningsansvarlig
Team

Sondre Gregersen

HR- og Bemanningsansvarlig
Team

Agnes Longfjeld

HR- og Bemanningsansvarlig
Team