HELSEPERSONELL FOR SYKEHUS, LEGEVAKT, KOMMUNEHELSETJENESTEN, SKOLER OG PRIVATE VIRKSOMHETER

Vi hjelper deg med kvalifisert helsepersonell

Trenger du kvalifisert helsepersonell til din institusjon? Hos Bonliva tilbyr vi et bredt spekter av erfarne sykepleiere, leger og annet helsepersonell for å dekke dine behov. Vi forstår viktigheten av kontinuitet og kvalitet i helsetjenester, og vi er her for å hjelpe deg med å finne de riktige vikarene raskt og effektivt.

Uansett om virksomheten din har behov for å leie helsepersonell i akutte eller forebyggende tilfeller, er vi tilgjengelige for å hjelpe. Bonliva leverer helter i form av leger, sykepleiere, spesialsykepleiere, helsefagarbeidere, psykologer og jordmødre som raskt kan begynne å styrke opp når det trengs som mest.

Hvordan kan vi hjelpe deg? Vi vil gjerne høre fra deg!

Sjukhus

Lei helsepersonell: Akutte behov eller proaktivt

Ved akutte behov, vennligst ring +46 8 515 13 400.

Hos Bonliva er vår målsetting å levere helsepersonell som fremmer balanse og langsiktighet, og som bidrar til velfungerende virksomheter innen helsevesenet. Vi sikrer at matchingen mellom helsearbeider og arbeidsgiver er gjennomførbar og trygg, ved å stå for kvalitetssikringen og personalansvaret. Dette skaper bærekraftige løsninger som du kan stole på.

Vi er tilgjengelige når ikke alle er på plass, når noen nettopp har sluttet, eller når det trengs ekstra støtte i din virksomhet. Vår oppgave er å sørge for at dere får den nødvendige kompetansen, og at alle pasienter får den hjelpen de trenger, uten å måtte vente for lenge.

Hos Bonliva legger vi stor vekt på høy kvalitetssikring, slik at du kan føle deg trygg på å velge oss. Vi går nøye gjennom alle våre helsearbeidere for å sikre at de oppfyller de høyeste standardene i bransjen. Dette betyr at du alltid kan forvente profesjonelle, pålitelige og kompetente vikarer fra oss.

Hvorfor Bonliva?

Et av Nordens største bemanningsbyrå innen helse og omsorg

ISO 9001- og ISO 14001-sertifisert innen kvalitetsledelsessystem og miljøledelsessystem

Rask levering av personell med riktig kompetanse og høy kvalitetssikring

Send gjerne inn en forespørsel om bemanning av:
Sykepleiere, spesialsykepleiere, leger, helsefagarbeidere, psykologer og jordmødre med erfaring innen sykehus, kommunehelsetjeneste, hjemmesykepleie, spesialavdelinger - eller annet helsepersonell du har behov for. Våre helsearbeidere har bred kompetanse og tilpasser omsorgen etter pasientenes unike behov.

Slik bestiller du personell til din virksomhet:

Det er enkelt å ansette våre vikarer; vi guider deg gjennom hele prosessen med personlig engasjement og støtte. Hos Bonliva får du et dedikert team som støtter din virksomhet og hjelper til med alt det praktiske – fra kvalitetssikring til avtaler. Vi sørger for at du får de riktige fagfolkene som passer dine behov.

Vil du vite mer om hvordan Bonliva kan hjelpe din virksomhet? Kontakt oss i dag!

1. Behovsanalyse

Etter at dere har sendt inn forespørselen om helsepersonell, gjennomfører vi en grundig gjennomgang av tilgjengelige vikarer for å finne den eller de personene som har kompetansen og tilgjengeligheten som best matcher deres behov. Vi kan styrke virksomheten deres med for eksempel leger, sykepleiere, helsefagarbeidere, jordmødre eller psykologer.

2. Valg av riktig vikar

Vi sammenstiller en fullstendig presentasjon av den eller de aktuelle vikarene som best matcher deres behov, og presenterer disse for dere sammen med en plan for hvordan behovet skal dekkes. En vikarpresentasjon fra Bonliva inneholder alltid CV, referanser (inkludert siste arbeidsgiver) samt relevante utdrag fra myndigheter. Vi gjennomfører en kvalitetssikring av høy standard for å kunne gi deg trygghet i ditt valg.

3. Beslutning og forberedelse

Når dere har valgt vikar, begynner det forberedende arbeidet for oss. Vi sikrer at vikaren får nødvendig opplæring, utarbeider en arbeidsplan og etablerer rutiner. I tillegg sørger vi for eventuelle boliger og reiser slik at alt er klart for oppstart.

4. Levering av arbeidskraft

Deres vikar er nå på plass og leverer den helsetjenesten eller omsorgen virksomheten deres har behov for. Vi følger opp jevnlig med både vikaren og den ansvarlige på stedet gjennom hele oppdraget for å sikre at alt går etter planen. Det er viktig for oss med kontinuerlig oppfølging for å sikre høy kvalitet og jevn tilfredshet.

Hvordan kan vi hjelpe din virksomhet?

Bonliva kan hjelpe dere med bemanning og rekruttering av leger, sykepleiere, helsedagarbeidere, spesialsykepleiere og mange flere spesialister. Vi dekker både lange og korte vikariater. Vi har lang erfaring med å levere vikarer av høyeste kvalitet, og gjør det vi kan for å dekke behov der det trengs mest.

Vi ønsker gjerne å komme i kontakt med deg for å høre hvordan vi kan hjelpe dere! Fyll ut skjemaet, så hører du raskt fra oss!

Vil du ha kontakt med en spesifikk medarbeider hos Bonliva? Følg lenken for å komme til vårt søkbare personalregister.

kvinna med ryggsäck
TEAM HELSE

Møt teamet som hjelper deg på veien

Håper vi får muligheten til å bli bedre kjent!

Hanna Gundhus Mørk

HR- og Bemanningsansvarlig
Team

Mikaela Siberg

HR- og Bemanningsspesialist
Team

Kristian Skovbro

HR- og Bemanningsansvarlig
Team

Emma Fredriksson

HR- og Bemanningsspesialist
Team

Svante Larsson

Operativ Sjef
Team

Fredrik Hansson

Operativ Sjef
Team

Simen Storemoen

HR- og Bemanningsansvarlig
Team

Didrik Myrseth

HR- og Bemanningsansvarlig
Team

Kamilla Heggelund

HR- og Bemanningsansvarlig
Team

Adam Ranebo

HR- og Bemanningsansvarlig
Team

Sofie Nystad Baade

HR- og Bemanningsansvarlig
Team

Ida Kløvfjell

HR- og Bemanningsansvarlig
Team

Sondre Gregersen

HR- og Bemanningsansvarlig
Team

Agnes Longfjeld

HR- og Bemanningsansvarlig
Team

Helene Trydal Engh

HR- og Bemanningsansvarlig
Team

Endre Klophus

HR- og Bemanningsansvarlig
Team

Frida Elise Seim

HR- og Bemanningsansvarlig
Team

Miriam Homme

HR- og Bemanningsansvarlig
Team

Silje Pedersen

HR- og Bemanningsansvarlig
Team