Jobb som sykepleiervikar / Sykepleierbemanning og stillinger i hele Norge

JOBB som sykepleier innen bemanning

Vi er vikarbyrået for deg som sykepleier og som ønsker mer frihet i livet. Vi har bred erfaring og forstår ditt yrke. Uten vikarsykepleiere stopper helsevesenet opp og du er uvurderlig for helheten — med ditt engasjement, erfaring og kunnskap. Vi har oppdrag i hele Norge for deg som er autorisert sykepleier, jordmor eller spesialsykepleier.

Bli en del av Bonliva og bidra til å styrke helsetjenestene i Norge ved å ta oppdrag der det er størst behov. Gjør en forskjell for lokalsamfunn over hele landet — for de som trenger det mest.

kvinna på hiking

Hva betyr det å være en sykepleiervikar?

Det er mange grunner til at sykepleiere velger å jobbe innen bemanning. Ønsker du en mer fleksibel hverdag, hvor du kan bestemme hvor mye eller lite du vil jobbe? Kanskje du er ute etter mer variasjon i arbeidslivet?

Gjennom Bonliva får du muligheten til å skape en balanse mellom arbeid og fritid som passer dine behov. Enten du ønsker mer tid til familie, venner, reising, hobbyer, eller bare mer fritid til å slappe av, gir vi deg fleksibiliteten til å velge og mer tid til det du bryr deg om.

Som sykepleier hos Bonliva jobber du på vikarbasis. Du velger selv hvor mye eller lite du vil jobbe — enten fulltid som vikar eller ta ekstra vakter ved siden av din faste jobb.

Ønsker du å jobbe som vikarsykepleier?

Er du nysgjerrig på å jobbe som vikarsykepleier? Send oss en interessemelding, så vil en av våre bemanningsansvarlige kontakte deg for å diskutere tilgjengelige oppdrag og svare på alle spørsmål du måtte ha!

Med Bonliva får du:

Friheten til å velge hvor og hvor mye du vil jobbe

En fast kontaktperson som er der for deg — før, under og etter

Skreddersydde oppdrag og fleksibel jobbhverdag

Gode lønnsbetingelser og andre goder

Vi dekker reisekostnader og bolig

Du takker ja til oppdraget — vi ordner alt det praktiske

VI BEMANNER INNEN:
Primærhelsetjeneste, sykehus, kommune, klinikker, ambulant omsorg, kriminalomsorg, private klinikker
Två glada personer

Ledige stillinger som sykepleier

Nedenfor publiseres noen av våre stillinger for deg som er sykepleier. Se flere via knappen nedenfor.
Se alle ledige stillinger

Bli vikarsykepleier hos Bonliva

Å jobbe som vikar hos Bonliva betyr trygghet, fleksibilitet og gode vilkår. Du får et engasjert team som støtter deg i alle ledd av ditt oppdrag, og som hjelper til med alt det praktiske — fra reise og bolig til avtaler.

Våre oppdragsgivere finnes i hele landet og består av både primærhelsetjenesten, behandlingshjem og skoler, samt barne- og ungdomspsykiatri og voksenpsykiatri. Uansett hvilken spesialisering du har, kan du jobbe som sykepleier hos oss – vi matcher deg med et oppdrag som passer deg!

Våre oppdragsgivere finnes over hele landet, både innenfor  primærhelsetjenesten og sykehus. Uansett din spesialisering, vil vi matche deg med oppdrag som passer best for deg og dine ønsker!

Bli med oss på reisen mot en likestilt helse- og omsorgstjeneste.

Søknad og intervju og kvalitetssikring

Ditt første steg er å sende inn din søknad til oss. Etter det vil du bli kontaktet for en samtale hvor vi blir bedre kjent med deg, dine mål og din bakgrunn. Din kontaktperson er deretter med deg gjennom hele prosessen — før, under og etter et oppdrag.

Kvalitetssikring

Vi gjennomfører deretter en kvalitetssikring som innebærer kontroll av autorisasjon, CV samt referanseinnhenting. For visse typer av oppdrag kreves også utdrag fra politiattest.

Valg av oppdrag

Basert på din profil, dine ønsker og dine kvalifikasjoner vil vi presentere ulike spennende oppdrag for deg. Du velger deretter det oppdraget som passer deg aller best.

Ditt eventyr begynner!

Vi tar oss av alt det praktiske – fra avtaler og spørsmål til bolig og reiser, dersom du skal jobbe et annet sted. Når alt er klart, er det tid for å starte ditt oppdrag! Du blir en del av tusenvis av vikarer fra Bonliva som gjør en forskjell for pasienter over hele Norge. Vi er med deg hele veien og gir deg den støtten du trenger, slik at du kan fokusere på det du gjør best.

Dedikerte team for bedre sykepleierbemanning

På Bonliva jobber vi spesialisert for å sikre høy kvalitet for alle involverte — for deg, for helseenheten og for pasienten. Våre spesialiserte team har høy kompetanse og lang erfaring med bemanning innen akkurat din spesialisering, enten du er autorisert sykepleier eller spesialsykepleier.

Send oss en interessemelding for å diskutere oppdrag innenfor ditt spesialiserte område.

Er du klar til å ta steget som vikarsykepleier?

Å ta steget for å jobbe som sykepleier i et vikarbyrå kan føles som en stor forandring — men med Bonliva skal du føle deg trygg hele veien.

Vi er her for å støtte deg gjennom hver fase: fra å navigere de praktiske detaljene, til å matche deg med det perfekte oppdraget og støtte deg under din tid som vikar. Vårt mål er å gjøre din reise vellykket!

Er du klar til å ta steget og begynne din reise som sykepleier på vikarbasis? Fyll ut interesseskjemaet og la oss starte reisen sammen!

kvinna med ryggsäck
TEAM SYKEPLEIER

Teamet som hjelper deg langs veien

Håper vi får muligheten til å bli kjent med deg!

Hanna Gundhus Mørk

HR- og Bemanningsansvarlig
Team

Mikaela Siberg

HR- og Bemanningsspesialist
Team

Kristian Skovbro

HR- og Bemanningsansvarlig
Team

Emma Fredriksson

HR- og Bemanningsspesialist
Team

Fredrik Hansson

Operativ Sjef
Team

Didrik Myrseth

HR- og Bemanningsansvarlig
Team

Adam Ranebo

HR- og Bemanningsansvarlig
Team

Sofie Nystad Baade

HR- og Bemanningsansvarlig
Team

Ida Kløvfjell

HR- og Bemanningsansvarlig
Team

Helene Trydal Engh

HR- og Bemanningsansvarlig
Team

Endre Klophus

HR- og Bemanningsansvarlig
Team

Frida Elise Seim

HR- og Bemanningsansvarlig
Team

Miriam Homme

HR- og Bemanningsansvarlig
Team

Silje Pedersen

HR- og Bemanningsansvarlig
Team