Hvordan er det å jobbe som vikar innen helse?

Bli vikar innen helse på heltid,
deltid eller ved siden av

Det finnes mange måter å jobbe som vikar i helsevesenet på. Enten du vil jobbe noen ferieuker ved siden av din vanlige jobb, eller satser på heltid, gir vi deg både frihet og trygghet. Vil du jobbe sammen med en venn? Vi kan ordne det også! Vi ønsker å oppfylle dine ønsker så godt vi kan!

Høres det interessant ut? La oss ta en uforpliktende prat! Send oss en melding, så finner vi ut hvordan livet som vikar kan passe for deg.

Berglandskap

Fokuser på det du er best på

Det er mye som skjer rundt deg når du jobber som vikar i helse og sosialt arbeid, derfor hjelper vi deg med alt det som bare pleier å ordne seg når man har en tradisjonell ansettelse.

Teamet ditt tar seg av alt fra det praktiske som reise, bosted og avtaler. Når noe uventet skjer, kan du stole på at vi alltid er der for deg.

I tillegg jobber vi hele tiden for å skape en balanse mellom arbeidsliv og privatliv, mellom arbeidsbelastning og personlig utvikling. Kort fortalt – for at jobben passer perfekt inn i livet ditt, og ikke andre veien.

Trygghet og frihet

Vi har trygge vilkår for deg som velger å jobbe gjennom oss. Hos oss får du frihet kombinert med trygghet! Det viktigste for oss er at du føler deg ivaretatt, både når uventede ting oppstår, men også når ting går som det skal.

Er du interessert i å lære mer? Send oss en melding da vel! Vi sender deg en håndbok med en fullstendig oversikt over forutsetningene og fordelene du tilbys som vikar hos oss — så du er opplyst om dine muligheter!

Hvorfor Bonliva?

Fast kontaktperson som er der for deg — før, under og etter oppdrag

Skreddersydde oppdrag og fleksibel jobbhverdag

Gode lønnsbetingelser og tilpassede goder

Vi dekker reisekostnader og bolig

Fjord Norge man

Er du klar for å starte din reise som vikar innen helse og omsorg?

Å ta steget til å jobbe som vikar innen helsebemanning kan føles som en stor forandring, men med Bonliva vil du føle deg trygg hele veien.

Vi støtter deg gjennom hver fase – fra å håndtere de praktiske detaljene til å matche deg med det perfekte oppdraget og gi støtte underveis. Vårt mål er å gjøre din vikarreise vellykket og givende.

Er du klar for å starte denne spennende reisen? Fyll ut interessemeldingen, så tar vi steget sammen!

kvinna med ryggsäck