Bemanning innen sosialfag — Vikaroppdrag i hele Norge

BEMANNINGSbyrået FOR Sosialfag

Bonliva er et av Nordens ledende bemanningsbyråer innen sosialfag, og akkurat nå trenger vi deg! Vi tilbyr meningsfulle oppdrag som passer dine kvalifikasjoner og interesser, og gir deg muligheten til å støtte individer og samfunn på en positiv måte. Med vår støtte og fleksible løsninger kan du fokusere på å gi omsorg og veiledning der det trengs mest.

Bli en del av Bonliva og gjør en forskjell i sosialfagfeltet.

kvinna på hiking

Jobb med sosialfag hos Bonliva

Å jobbe innen sosialfag hos Bonliva betyr at du kan beholde din nåværende stilling og unngå flytting. Vi tilbyr fleksible oppdrag som passer din livssituasjon og gir deg muligheten til å utforske nye muligheter uten store forpliktelser.

Er du nysgjerrig på å prøve livet som sosialfagarbeider innen bemanning? Hos oss får du støtte hele veien fra vårt dedikerte team. Vi tar oss av alt det praktiske – fra avtaler til reise og bolig – og sørger for at du har en god balanse mellom jobb og fritid. Vi legger til rette for at du kan fokusere på den viktige jobben du gjør, mens vi håndterer resten.

Vår målsetning er å matche deg med oppdrag som er perfekt tilpasset dine ønsker og kvalifikasjoner. Bli en del av Bonliva og bidra til å forbedre sosialtjenestene i Norge. Sammen er vi en kraft som forandrer liv!

Friheten til å velge hvor og hvor mye du vil jobbe

En fast kontaktperson som er der for deg og jobber for at du skal trives

Skreddersydde oppdrag og fleksibel jobbhverdag

Gode lønnsbetingelser og andre fordeler

Vi dekker reisekostnader og bolig

Du takker ja til oppdraget — vi ordner alt det praktiske

VI BEMANNER INNENFOR:
Vi bemanner sosialfagarbeidere med erfaring innen barnevern, familievern, psykisk helsevern, rusomsorg, institusjoner, habiliteringstjenester, skoler, NAV, og andre sosiale tjenester. Våre sosialfagarbeidere, inkludert vernepleiere, spesialvernepleiere, barnevernspedagoger, spesialbarnevernspedagoger og sosionomer, har bred kompetanse og tilpasser hjelpen etter individenes unike behov.
Två glada personer

Bli vikar hos Bonliva

Å jobbe som vikar hos Bonliva betyr trygghet, fleksibilitet og gode vilkår. Du får et engasjert team som støtter deg i alle ledd av ditt oppdrag, og som hjelper til med alt det praktiske – fra reise og bolig til avtaler.

Våre oppdragsgivere finnes over hele landet, i form av både statlige, kommunale og private helseforetak. Uansett ditt fagområde, vil vi matche deg med oppdrag som passer best for deg og dine ønsker!

Det skal ikke spille noen rolle hvor i landet du bor – sosiale tjenester skal være like gode overalt. Bli med oss og sørg for at de som trenger det får rask og effektiv hjelp. Sammen kan vi gjøre en forskjell der det trengs mest.

Søknad og intervju

Ditt første steg er å sende inn din søknad til oss. Etter det vil du bli kontaktet for en samtale hvor vi blir bedre kjent med deg, dine mål og din bakgrunn. Din kontaktperson er deretter med deg gjennom hele prosessen — før, under og etter et oppdrag.

Kvalitetssikring

Vi gjennomfører deretter en kvalitetssikring som innebærer kontroll av autorisasjon, CV samt referanseinnhenting. For visse typer av oppdrag kreves også utdrag fra politiattest.

Valg av oppdrag

Basert på din profil, dine ønsker og dine kvalifikasjoner vil vi presentere ulike spennende oppdrag for deg. Du velger deretter det oppdraget som passer deg aller best.

Ditt eventyr begynner!

Vi tar oss av alt det praktiske – fra avtaler og spørsmål til bolig og reiser, dersom du skal jobbe et annet sted. Når alt er klart, er det tid for å starte ditt oppdrag! Du blir en del av tusenvis av vikarer fra Bonliva som gjør en forskjell for pasienter over hele Norge. Vi er med deg hele veien og gir deg den støtten du trenger, slik at du kan fokusere på det du gjør best.

Er du klar til å ta steget som vikar?

Å ta skrittet til å jobbe som vikar kan føles som en stor endring, men med Bonliva skal du føle deg trygg hele veien.

Vi støtter deg gjennom hver fase: fra å håndtere de praktiske detaljene til å matche deg med det perfekte oppdraget og gi deg støtte underveis. Vårt mål er å gjøre din reise som vikar vellykket og givende!

Er du klar for å starte din reise på vikarbasis? Fyll ut interesseskjemaet, så tar vi en uforpliktende prat!

kvinna med ryggsäck
TEAM SOSIALFAG

Vi er teamet som følger deg på veien

Vi håper på muligheten til å bli kjent med deg!

Christoffer Hoel-Waage

HR- og Bemanningsansvarlig
Team

Emilie Bakken Finsen

HR- og Bemanningsansvarlig
Team