Vikarlege til sykehus / Legebemanning sykehus

legebemanning for deg som jobber på sykehus

Vi arbeider med et stort antall helsepersonell over hele landet. Dette gir oss gode muligheter til å tilby deg som lege oppdrag på sykehus som passer perfekt til dine behov og ambisjoner. Ønsker du å jobbe nær hjemmet eller utforske nye steder? Uansett hva du foretrekker, har vi fleksible løsninger for heltid, deltid eller kortere perioder.

Hos Bonliva handler det om mer enn bare arbeid – det handler om å finne balansen mellom jobb og privatliv. Vårt dedikerte team støtter deg hele veien, slik at du kan fokusere på å gi best mulig omsorg til pasientene. Utforsk et utvalg av ledige oppdrag, eller kontakt oss direkte for et skreddersydd oppdrag som passer dine behov og ønsker!

Man walking down a street

Vi tar ansvar hele veien

Ønsker du en fleksibel og meningsfull hverdag hvor du kan utgjøre en forskjell der behovene er størst? Som lege på sykehus gjennom Bonliva får du muligheten til å jobbe på ulike avdelinger, inkludert medisinske, kirurgiske, intensivavdelinger, akuttmottak, og operasjonsavdelinger.

Vi samarbeider med sykehus, regioner og private aktører for å sikre kontinuitet og kvalitet på arbeidsplassene. Vårt mål er at du skal føle deg trygg og støttet under alle oppdrag. Vi mener at trivsel på jobben fører til bedre omsorg, noe som er essensielt for å nå vårt mål om en mer likeverdig helsetjeneste.

Som en av Norges ledende aktører innen bemanning av leger, tilbyr vi oppdrag over hele landet. Velg å jobbe nær hjemmet eller ta oppdrag andre steder. Heltid, deltid eller kortere perioder – Bonliva gir deg fleksibiliteten til å tilpasse arbeidet etter ditt liv.

Vi matcher deg med oppdrag som passer dine ønsker og kvalifikasjoner, slik at du kan fokusere på å gi best mulig omsorg til de som trenger det mest.

Hvorfor Bonliva?

Fast kontaktperson som er der for deg — før, under og etter oppdrag

Skreddersydde oppdrag og fleksibel jobbhverdag

Gode lønnsbetingelser og tilpassede goder

Vi dekker reisekostnader og bolig

Du takker ja til oppdraget — vi tar hånd om alt det praktiske

Vi har lang erfaring med å bemanne:
Leger til sykehus med erfaring innen medisinske avdelinger, kirurgiske avdelinger, intensivavdelinger, akuttmottak, operasjonsavdelinger og spesialavdelinger. Våre hovedområder inkluderer psykiatri (BUP, voksenpsykiatri), radiologi, anestesi, nevrologi, patologi, ØNH, dermatologi, urologi og oftalmologi. I tillegg bemanner vi øvrige legespesialister, hovedsakelig innen indremedisin, kardiologi, gynekologi, barnesykdommer/pediatri og kirurgi.

Start din reise som vikar med Bonliva

Å jobbe som vikar hos Bonliva betyr trygghet, fleksibilitet og gode vilkår. Du får et engasjert team som støtter deg i alle ledd av ditt oppdrag, og som hjelper til med alt det praktiske – fra reise og bolig til avtaler.

Våre oppdragsgivere finnes over hele landet, i form av både statlige, kommunale og private helseforetak. Som lege på sykehus kan du arbeide innen medisinske avdelinger, kirurgiske avdelinger, intensivavdelinger, akuttmottak, operasjonsavdelinger og andre spesialavdelinger. Uansett din spesialisering, vil vi matche deg med oppdrag som passer best for deg og dine ønsker.

Det skal ikke spille noen rolle hvor i landet du bor – helsetilbudene skal være like gode overalt. Bli med oss og sørg for at pasientene får rask og effektiv behandling. Sammen kan vi gjøre en forskjell der det trengs mest.

Søknad, intervju og kvalitetssikring

Ditt første steg er å sende inn din søknad til oss. Etter det vil du bli kontaktet for en samtale hvor vi blir bedre kjent med deg, dine mål og din bakgrunn. Din kontaktperson er deretter med deg gjennom hele prosessen — før, under og etter et oppdrag.

Kvalitetssikring

Vi gjennomfører deretter en kvalitetssikring som innebærer kontroll av autorisasjon, CV samt referanseinnhenting. For visse typer av oppdrag kreves også utdrag fra politiattest.

Valg av oppdrag

Basert på din profil, dine ønsker og dine kvalifikasjoner vil vi presentere ulike spennende oppdrag for deg. Du velger deretter det oppdraget som passer deg aller best.

Ditt eventyr starter her!

Vi tar oss av alt det praktiske – fra avtaler og spørsmål til bolig og reiser, dersom du skal jobbe et annet sted. Når alt er klart, er det tid for å starte ditt oppdrag! Du blir en del av tusenvis av vikarer fra Bonliva som gjør en forskjell for pasienter over hele Norge. Vi er med deg hele veien og gir deg den støtten du trenger, slik at du kan fokusere på det du gjør best.

Er du klar for å starte din reise som vikarlege?

Å ta steget til å jobbe som vikarlege kan føles som en stor forandring, men med Bonliva skal du føle deg trygg på at vi gjør det beste vi kan for å hjelpe deg langs hele veien.

Vi støtter deg gjennom hver fase – fra å håndtere de praktiske detaljene til å matche deg med det perfekte oppdraget og gi støtte underveis. Vårt mål er å gjøre din vikarreise vellykket og givende.

Er du klar for å starte denne spennende reisen? Fyll ut interessemeldingen, så tar vi steget sammen!

man som paddlar kayak
TEAM LEGE

Møt teamet som hjelper deg på veien

Håper vi får muligheten til å bli bedre kjent!

Svante Larsson

Operativ Sjef
Team

Simen Storemoen

HR- og Bemanningsansvarlig
Team

Kamilla Heggelund

HR- og Bemanningsansvarlig
Team

Sondre Gregersen

HR- og Bemanningsansvarlig
Team

Agnes Longfjeld

HR- og Bemanningsansvarlig
Team