Sosionombemanning / Bli vikar som sosionom

Bemanningsbyrået
for Sosionomer

Bonliva er et av Nordens ledende bemanningsbyråer for sosionomer, og akkurat nå trenger vi deg! Vi leverer erfarne sosionomer til helse- og omsorgssektoren over hele landet, spesialisert innen alle områder av sosialt arbeid. Hos oss får du muligheten til å jobbe der du trengs mest, med fleksible oppdrag som passer dine ønsker og behov.

Bli en del av Bonliva og gjør en reell forskjell i menneskers liv. Sammen kan vi forbedre livskvaliteten for de som trenger det mest.

kvinna på hiking

Givende oppdrag som vikar

Vi forstår viktigheten av å ha dyktige og engasjerte sosionomer på plass. Vårt mål er å sikre at våre kunder får tilgang til kvalifiserte fagpersoner som kan tilby førsteklasses omsorg og støtte til de som trenger det. Vi streber etter å være det bemanningsbyrået som skaper kontinuitet og kvalitet på arbeidsplassene, og som sikrer at hver person får den hjelpen de trenger for en mer bærekraftig livssituasjon.

Hos Bonliva matcher vi deg med oppdrag som er nøye tilpasset dine kvalifikasjoner og ønsker. Vi sørger for at du får spennende og givende oppdrag tilpasset dine behov – og som gir deg muligheten til å utforske nye muligheter uten store forpliktelser.

Vi ser etter deg som verdsetter hvert enkelt individ og ønsker å gjøre en forskjell i deres liv. Kontakt oss direkte for å finne ditt neste eventyr som sosionom, eller hvis du vil ta en uforpliktende prat!

Hvorfor Bonliva?

Fast kontaktperson som er der for deg — før, under og etter oppdrag

Skreddersydde oppdrag og fleksibel jobbhverdag

Gode lønnsbetingelser og tilpassede goder

Vi dekker reisekostnader og bolig

Du takker ja til oppdraget — vi tar hånd om alt det praktiske

Vi har lang erfaring med å bemanne:
Vi bemanner sosionomer med erfaring innen barnevern, familievern, psykisk helsevern, rusomsorg, institusjoner, skoler, NAV og andre sosiale tjenester. Våre sosionomer har bred kompetanse innen barne- og ungdomsutredninger, familierett, fosterhjem, bistand til eldre, enslige mindreårige, voksenmisbruk, og vold i nære relasjoner. Vi tilpasser hjelpen etter individenes unike behov og tilbyr jobber i de virksomhetene der du er spesialisert.
Två glada personer

Bli sosionomvikar hos Bonliva

Å jobbe som vikar hos Bonliva betyr trygghet, fleksibilitet og gode vilkår. Du får et engasjert team som støtter deg i alle ledd av ditt oppdrag, og som hjelper til med alt det praktiske – fra reise og bolig til avtaler.

Våre oppdragsgivere finnes over hele landet, i både statlige, kommunale og private institusjoner. Som sosionom kan du jobbe innen barnevern, familievern, psykisk helsevern, rusomsorg, skoler, NAV og andre relevante områder. Uansett din spesialisering, vil vi matche deg med oppdrag som passer best for deg og dine ønsker.

Det skal ikke spille noen rolle hvor i landet du bor – sosiale tjenester skal være like gode overalt. Bli med oss og sørg for at de som trenger det får rask og effektiv støtte. Sammen kan vi gjøre en forskjell der det trengs mest.

Søknad, intervju og kvalitetssikring

Ditt første steg er å sende inn din søknad til oss. Etter det vil du bli kontaktet for en samtale hvor vi blir bedre kjent med deg, dine mål og din bakgrunn. Din kontaktperson er deretter med deg gjennom hele prosessen — før, under og etter et oppdrag.

Kvalitetssikring

Vi gjennomfører deretter en kvalitetssikring som innebærer kontroll av autorisasjon, CV samt referanseinnhenting. For visse typer av oppdrag kreves også utdrag fra politiattest.

Valg av oppdrag

Basert på din profil, dine ønsker og dine kvalifikasjoner vil vi presentere ulike spennende oppdrag for deg. Du velger deretter det oppdraget som passer deg aller best.

Ditt eventyr starter her!

Vi tar oss av alt det praktiske – fra avtaler og spørsmål til bolig og reiser, dersom du skal jobbe et annet sted. Når alt er klart, er det tid for å starte ditt oppdrag! Du blir en del av tusenvis av vikarer fra Bonliva som gjør en forskjell for pasienter over hele Norge. Vi er med deg hele veien og gir deg den støtten du trenger, slik at du kan fokusere på det du gjør best.

Er du klar for å starte din reise som vikar?

Å ta steget til å jobbe som sosionom innen bemanning kan føles som en stor forandring, men med Bonliva skal du føle deg trygg hele veien.

Vi støtter deg gjennom hver fase – fra å håndtere de praktiske detaljene til å matche deg med det perfekte oppdraget og gi støtte underveis. Vårt mål er å gjøre din vikarreise så vellykket og givende som mulig.

Er du klar for å starte denne spennende reisen? Fyll ut interessemeldingen, så tar vi steget sammen!

kvinna med ryggsäck
TEAM SOSIALFAG

Teamet som hjelper deg på veien

Håper vi får muligheten til å bli bedre kjent!

Christoffer Hoel-Waage

HR- og Bemanningsansvarlig
Team

Emilie Bakken Finsen

HR- og Bemanningsansvarlig
Team