Ofte stilte spørsmål

SPØRSMÅL OG SVAR

På denne siden har vi samlet de vanligste spørsmålene om livet som vikar, samt svarene på disse. Du finner også informasjon om Bonliva, hvordan vi arbeider og hva du som vikar kan forvente deg.

Vanlige spørsmål og svar

Her har vi samlet noen av de mest vanlige spørsmålene og svarene.

Ønsker du å bli vikar og vil ha en samtale med oss? Benytt sjansen til å stille spørsmål og få en dypere forståelse av hva det innebærer å være vikar innen helse eller omsorg.

Trykk på knappen nedenfor for å sende inn en interessemelding, så kontakter vi deg!

Hvordan kontakter jeg en bemanningsansvarlig hos Bonliva?

For å komme i kontakt med en bemanningsansvarlig spesialisert på akkurat ditt område, se vår kontaktinformasjon her.

Du kan også sende inn en generell interessemelding der du beskriver dine ønsker, så hjelper vi deg med å skreddersy ditt drømmeoppdrag.

For å komme i kontakt med en bemanningsansvarlig spesialisert på akkurat ditt område, se våre kontaktopplysninger her. Du kan også sende inn en generell interesseanmeldelse der du beskriver dine ønsker, så hjelper vi deg med å skreddersy ditt drømmeoppdrag.

Send inn en generell intressemelding

Dekker Bonliva kostnadene for reise og opphold når jeg jobber på et annet sted enn der jeg bor?

Når du jobber som vikar på et annet sted enn der du bor gjennom Bonliva, har vi som praksis å hjelpe med å bestille og også dekke kostnadene for ditt opphold. Vi har samarbeid med nøye utvalgte overnattingssteder – både hoteller og leiligheter – i flere byer, slik at du kan fokusere på arbeidet ditt og føle deg bra under oppdraget ditt. I tillegg hjelper vi gjerne med å ordne reiseplanen i god tid før oppdraget ditt starter, slik at alt går så smidig som mulig for deg.

Abonner på Bonlivas nyhetsbrev

Få tilgang til oppdrag, inspirasjon og tilbud hver måned!