BEMANNING INNEN HELSE- OG OMSORGSSEKTOREN

VI MATCHER DE RIKTIGE FERDIGHETENE MED DINE behov

Som et av Skandinavias ledende bemanningsselskap leverer vi helter i form av leger, sykepleiere, helsefagarbeidere, sosialfagarbeidere og barnehagepersonell som raskt kan styrke bemanningen når og der det trengs mest, både forebyggende og akutt. Vi sørger for at rett personell er på rett plass i statlige, kommunale og private helseforetak over hele landet.

Siden oppstarten i 2011 har vi handlet ut fra en visjon om en mer likeverdig velferd, for et bedre liv, og tilbyr i dag bemanning og rekruttering innen tolv ulike forretningsområder i Norge og Sverige. Over 4400 omsorgsvikarer har jobbet for oss og vi har hjulpet alle deler av landet med trygge bemanningsløsninger — både akutt og forebyggende.

Fra vårt kontor i Norge forsyner vi norsk helse- og omsorgssektor med høyt kvalitetssikret skandinavisk personale.

Ta gjerne direkte kontakt her, så hører du fra oss innen kort tid!

Sjukhus

Akutt behov eller proaktiv rekruttering – vi er alltid nære tilgjengelige

Ved akutte behov, vennligst ring +46 08-515 13 400.

Hos Bonliva er vår målsetting å levere helsepersonell som fremmer balanse og langsiktighet, og som bidrar til velfungerende virksomheter innen helsevesenet. Vi sikrer at matchingen mellom helsearbeider og arbeidsgiver er gjennomførbar og trygg, ved å stå for kvalitetssikringen og personalansvaret. Dette skaper bærekraftige løsninger som du kan stole på.

Vi er tilgjengelige når ikke alle er på plass, når noen nettopp har sluttet, eller når det trengs ekstra støtte i din virksomhet. Vår oppgave er å sørge for at dere får den nødvendige kompetansen, og at alle pasienter får den hjelpen de trenger, uten å måtte vente for lenge.

Hos Bonliva legger vi stor vekt på høy kvalitetssikring, slik at du kan føle deg trygg på å velge oss. Vi går nøye gjennom alle våre helsearbeidere for å sikre at de oppfyller de høyeste standardene i bransjen. Dette betyr at du alltid kan forvente profesjonelle, pålitelige og kompetente vikarer fra oss.

Hvorfor Bonliva?

Et av Nordens største bemanningsbyrå innen helse og omsorg

ISO 9001- og ISO 14001-sertifisert innen kvalitetsledelsessystem og miljøledelsessystem

Rask levering av personell med riktig kompetanse og høy kvalitetssikring

Vennligst send en forespørsel angående innleie av:
Lege, sykepleier (inkludert spesialsykepleier, jordmor), psykolog, vernepleier, barnevernspedagog, helsefagarbeider, sosionom, fysioterapeut, spesialsykepleier og assistenter og annet personell til barnehage.

Slik bestiller du personell til din virksomhet:

Det er enkelt å ansette våre vikarer; vi guider deg gjennom hele prosessen med personlig engasjement og støtte. Hos Bonliva får du et dedikert team som støtter din virksomhet og hjelper til med alt det praktiske – fra kvalitetssikring til avtaler. Vi sørger for at du får de riktige fagfolkene som passer dine behov.

Vil du vite mer om hvordan Bonliva kan hjelpe din virksomhet? Kontakt oss i dag!

1. Behovsanalyse

Etter at dere har sendt inn forespørselen om personell, gjennomfører vi en grundig gjennomgang av tilgjengelige vikarer for å finne den eller de personene som har kompetansen og tilgjengeligheten som best matcher deres behov.

2. Valg av riktig vikar

Vi sammenstiller en fullstendig presentasjon av den eller de aktuelle vikarene som best matcher deres behov, og presenterer disse for dere sammen med en plan for hvordan behovet skal dekkes. En vikarpresentasjon fra Bonliva inneholder alltid CV, referanser (inkludert siste arbeidsgiver) samt relevante utdrag fra myndigheter. Vi gjennomfører en kvalitetssikring av høy standard for å kunne gi deg trygghet i ditt valg.

3. Beslutning og forberedelse

Når dere har valgt vikar, begynner det forberedende arbeidet for oss. Vi sikrer at vikaren får nødvendig opplæring, utarbeider en arbeidsplan og etablerer rutiner. I tillegg sørger vi for eventuelle boliger og reiser slik at alt er klart for oppstart.

4. Levering av arbeidskraft

Deres vikar er nå på plass og leverer den helsetjenesten eller omsorgen virksomheten deres har behov for. Vi følger opp jevnlig med både vikaren og den ansvarlige på stedet gjennom hele oppdraget for å sikre at alt går etter planen. Det er viktig for oss med kontinuerlig oppfølging for å sikre høy kvalitet og jevn tilfredshet.

Ser deres virksomhet etter kompetanse?

Trenger din virksomhet spesialisert kompetanse, ekstra personale i travle perioder, vikarer eller hjelp med direkte rekruttering? Det er mange grunner til å ta inn bemanningspersonale i din virksomhet, og uavhengig av grunn kan vi hjelpe deg.

Som Norges største bemanningsbyrå innen helse- og omsorgssektoren kan vi raskt styrke virksomheten deres med riktig personale, slik at dere kan sikre behovene til pasientene og klientene deres. Kontakt oss så hjelper vi dere med arbeidskraft som passer akkurat deres forutsetninger.

kvinna med ryggsäck