Jobb i barnehage / Barnehagebemanning og stillinger i hele Norge

Jobb som vikar i barnehage

Ønsker du å gjøre en forskjell i barnas liv? Vi er spesialiserte på barnehagebemanning, og hjelper deg gjerne med å oppfylle drømmen om å jobbe med barn!

Jobb som barnehageassistent, barne- og ungdomsarbeider eller pedagog hos oss, og bli en del av vårt team — der vi sammen ønsker å utgjøre en forskjell for barna og deres utvikling.

Hva betyr det jobbe som vikar i barnehage?

Å jobbe som vikar i barnehage er ikke bare en jobb; det er en sjanse til å bli en hverdagshelt for de minste. Akkurat som superhelter, har barnehagevikarer en unik mulighet til å påvirke og forme fremtidige generasjoner med sin omsorg, kreativitet og engasjement.

Hos Bonliva kan du velge selv hvor mye eller lite du vil jobbe – enten det er fulltid som vikar eller ved siden av studier. Dette gir deg friheten til å skape en arbeidshverdag som passer din livsstil og dine behov. Om du er ute etter variasjon i arbeidslivet og er glad i de minste, er livet som barnehagevikar hos oss det rette valget for deg.

Som barnehageassistent hos oss i Bonliva får du alltid en fast kontaktperson og et dedikert team som støtter deg hele veien. Vi er her for å sørge for at du kan fokusere på det som virkelig teller – å være en superhelt for barna.

Er du klar til å gjøre en forskjell for små liv?

Da ønsker vi å høre fra deg! Fyll ut vår interessemelding og bli en del av vårt team av fantastiske vikarer i dag. En av våre bemanningsansvarlige tar kontakt med deg for å diskutere hvilke oppdrag som kan passe deg og dine behov best.

En fast kontaktperson som jobber for deg

Skreddersydde oppdrag og fleksibel jobbhverdag

Gode lønnsbetingelser

VI BEMANNER:
Barnehageassistenter, barne- og ungdomsarbeidere og pedagoger til barnehager i Oslo, Bergen, Stavanger og andre steder i landet.

Ledige stillinger i Barnehage

Nedenfor publiseres noen av våre stillinger for deg som jobber innenfor barnehage. Se flere via knappen nedenfor, eller ta kontakt med oss så hjelper vi deg med å finne oppdrag som passer deg og dine behov!
Se alle ledige stillinger

Bli vikar hos Bonliva

Som vikar i Bonliva kan du være sikker på at du får en trygg ansettelse med gode vilkår og oppfølging. Du får et engasjert team som støtter deg hele veien, både før, under og etter dine oppdrag. Vi matcher deg med de oppdragene som passer deg best, og tar hånd om alt det praktiske fra reise og bolig til avtaler — alt du trenger å gjøre er å takke ja til oppdraget!

Våre oppdragsgivere finnes i flere deler landet, og vi ser alltid etter flere superhelter som jobber som barnehageassistent, barne- og ungdomsarbeider eller pedagog.

Bli med oss og utgjøre en forskjell for barna og deres utvikling.

Søknad og intervju og kvalitetssikring

Første steg er å sende inn din søknad til oss. Etter det vil du bli kontaktet for en samtale hvor vi blir bedre kjent med deg, dine mål og din bakgrunn. Din kontaktperson er deretter med deg gjennom hele prosessen – før, under og etter oppdrag.

Kvalitetssikring

Vi gjennomfører deretter en grundig kvalitetssikring som innebærer andregangsintervju og introduksjonskurs, referansesjekk og politiattest.

Valg av oppdrag

Basert på din profil, dine ønsker og kvalifikasjoner vil vi presentere ulike oppdrag for deg. Du velger deretter det oppdraget som passer deg og dine behov aller best!

Ditt eventyr begynner!

Vi hjelper deg med avtaler og alt det praktiske – så er det tid for å starte ditt oppdrag! Du er nå en av opvekstteamet i Bonliva som gjør en forskjell for barna i hele Norge. Vi er med deg hele veien og støtter deg slik at du kan fokusere på det du gjør best!

Er du klar til å ta steget som barnehagevikar?

Å ta steget for å jobbe som vikar kan føles som en stor forandring, men med Bonliva skal du føle deg trygg hele veien. Vi er her for deg.

Vi er her for å støtte deg gjennom hver fase: fra å navigere i de praktiske detaljene, til å matche deg med det perfekte oppdraget — og støtte deg under din tid som vikar. Vårt mål er å gjøre din så vellykket som mulig!

Er du klar til å ta steget og begynne din reise som barnehagevikar? Fyll ut interessemeldingen og la oss starte reisen sammen!

kvinna med ryggsäck
TEAM OPPVEKST

Teamet som hjelper deg langs veien

Håper vi får muligheten til å bli kjent med deg!

Ida Ødegård

Foreldrepermisjon
Team

Hedda Myra Olsen

HR- og Bemanningsansvarlig
Team

Malin Strømme

HR- og Bemanningsansvarlig
Team

Ina Jahr

HR- og Bemanningsansvarlig
Team