Vernepleier bemanning / Jobb som vernepleier vikar

BEMANNINGSFIRMAET FOR VERNEPLEIERe

Bonliva er et av Nordens ledende bemanningsbyråer for vernepleiere, og akkurat nå trenger vi deg! Vi leverer erfarne vernepleiere til helse- og omsorgssektoren over hele landet, spesialisert innen alle områder av vernepleie. Hos oss får du muligheten til å jobbe der du trengs mest, med fleksible oppdrag som passer dine ønsker og behov.

Bli en del av Bonliva og gjør en reell forskjell i sosialfagfeltet. Sammen kan vi forbedre livskvaliteten for de som trenger det mest.

kvinna på hiking

Bli en del av Bonliva —
Gjør en forskjell som vernepleier

Vi forstår viktigheten av å ha dyktige og engasjerte vernepleiere på plass. Vårt mål er å sikre at våre kunder får tilgang til kvalifiserte fagpersoner som kan tilby førsteklasses omsorg og støtte.

Vi streber etter å være det bemanningsbyrået som skaper kontinuitet og kvalitet på arbeidsplassene, og som sikrer at hver bruker eller pasient får den hjelpen de trenger for en mer bærekraftig livssituasjon.

Hos Bonliva matcher vi deg med oppdrag som er nøye tilpasset dine kvalifikasjoner og ønsker. Vi sørger for at du får spennende og givende oppdrag tilpasset dine behov — og som gir deg muligheten til å utforske nye muligheter uten store forpliktelser.

Vi ser etter deg som verdsetter hvert enkelt individ og ønsker å gjøre en forskjell. Kontakt oss direkte for å finne ditt neste eventyr som vernepleier, eller hvis du vil ta en uforpliktende prat!

Hvorfor Bonliva?

Fast kontaktperson som er der for deg — før, under og etter oppdrag

Skreddersydde oppdrag og fleksibel jobbhverdag

Gode lønnsbetingelser og tilpassede goder

Vi dekker reisekostnader og bolig

Du takker ja til oppdraget — vi tar hånd om alt det praktiske

Vi har lang erfaring med å bemanne:
Vi bemanner vernepleiere med erfaring innen barnevern, familievern, psykisk helsevern, rusomsorg, institusjoner, habiliteringstjenester, skoler, NAV og andre sosiale tjenester. Våre vernepleiere, inkludert spesialvernepleiere, har bred kompetanse og tilpasser hjelpen etter individenes unike behov.
Två glada personer

Bli vernepleiervikar hos Bonliva

Å jobbe som vikar hos Bonliva betyr trygghet, fleksibilitet og gode vilkår. Du får et engasjert team som støtter deg i alle ledd av ditt oppdrag, og som hjelper til med alt det praktiske – fra reise og bolig til avtaler.

Våre oppdragsgivere finnes over hele landet, i både statlige, kommunale og private institusjoner. Uansett ditt fagområde, vil vi matche deg med oppdrag som passer best for deg og dine ønsker.

Det skal ikke spille noen rolle hvor i landet du bor – sosiale tjenester skal være like gode overalt. Bli med oss og sørg for at de som trenger det får rask og effektiv hjelp. Sammen kan vi gjøre en forskjell der det trengs mest.

Søknad og intervju

Ditt første steg er å sende inn din søknad til oss. Etter det vil du bli kontaktet for en samtale hvor vi blir bedre kjent med deg, dine mål og din bakgrunn. Din kontaktperson er deretter med deg gjennom hele prosessen — før, under og etter et oppdrag.

Kvalitetssikring

Vi gjennomfører deretter en kvalitetssikring som innebærer kontroll av autorisasjon, CV samt referanseinnhenting. For visse typer av oppdrag kreves også utdrag fra politiattest.

Valg av oppdrag

Basert på din profil, dine ønsker og dine kvalifikasjoner vil vi presentere ulike spennende oppdrag for deg. Du velger deretter det oppdraget som passer deg aller best.

Ditt eventyr begynner!

Vi tar oss av alt det praktiske – fra avtaler og spørsmål til bolig og reiser, dersom du skal jobbe et annet sted. Når alt er klart, er det tid for å starte ditt oppdrag! Du blir en del av tusenvis av vikarer fra Bonliva som gjør en forskjell for pasienter over hele Norge. Vi er med deg hele veien og gir deg den støtten du trenger, slik at du kan fokusere på det du gjør best.

Som vernepleier, er du klar til å ta steget som vikar?

Å ta skrittet til å jobbe som vikar kan føles som en stor endring, men med Bonliva skal du føle deg trygg hele veien.

Vi støtter deg gjennom hver fase: fra å håndtere de praktiske detaljene til å matche deg med det perfekte oppdraget og gi deg støtte underveis. Vårt mål er å gjøre din reise som vikar vellykket og givende!

Er du klar for å starte din reise på vikarbasis? Fyll ut interesseskjemaet, så tar vi en uforpliktende prat!

kvinna med ryggsäck
TEAM VERNEPLEIER

Vi er teamet som følger deg på veien

Vi håper på muligheten til å bli kjent med deg!

Christoffer Hoel-Waage

HR- og Bemanningsansvarlig
Team

Emilie Bakken Finsen

HR- og Bemanningsansvarlig
Team