Lei ut din bolig til helsepersonell

Vi leter stadig etter boliger over hele Norge til våre fantastiske omsorgshelter som jobber andre steder i Norge. Send inn en beskrivelse av boligen din i dag, så tar vi kontakt!

ett vardagsrum

Lei ut boligen din til helsepersonell gjennom Bonliva — enkelt og trygt

Uansett tid på året har vi i Bonliva alltid behov for boliger til våre fantastiske vikarer som arbeider på andre steder i Norge. Vi tilbyr konkurransedyktig leie og sikker kontakt mellom utleier og leietaker.

Ønsker du å leie ut din bolig?
Vi søker møblerte leiligheter med fullt utstyrt kjøkken, der både korttids- og langtidsutleie er aktuelt. Kanskje du er interessert i å leie ut din bolig mens du jobber og bor et annet sted eller under din ferie? Eller kjenner du noen som ville være interessert i å midlertidig leie ut sin bolig over en lengre periode? Vi tar gjerne imot tips, enten du har noe tilgjengelig i dag eller i fremtiden.

Er du interessert i å vite mer?
Fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg så snart som mulig. Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig om boligen, avstand til sentrum og hvordan kommunikasjonen er med offentlig transport. Du kan også kontakte vårt fantastiske supportteam hvis du har noen spørsmål, på support@bonliva.no.

Hvorfor leie ut bolig gjennom Bonliva?

Trygg kontakt mellom utleier og leietaker.

Vi har et dedikert team som arbeider med boliger for våre vikarer, noe som gjør det enklere for deg som utleier og vert.

Vi tilbyr markedsbasert leie i boligens område.

Leien betales på forhånd og kan tilpasses til utleiers ønsker.

Med våre fleksible avtaler, kan vi utarbeide leiekontrakten sammen med deg, slik at alle parter er fornøyde og føler seg ekstra trygge.

Vårt dyktige team er alltid tilgjengelig, og hjelper deg både før, under og etter leieperioden med ulike spørsmål som kan dukke opp.