Ledig stilling som barnehageassistent i Oslo og omegn

Sist endret:
30/5/2024

Oppdragsbeskrivelse

Vil du ha en meningsfull hverdag og få muligheten til å jobbe som en god rollemodell for barn? Vi tilbyr en variert og fleksibel arbeidshverdag her i Bonliva for ulike barnehager.

OM ROLLEN:

Vi søker deg som tidligere har jobbet med barn, og har relevant erfaring. Vi tilbyr oppdrag i ulike barnehager i Oslo og omegn, og våre bemanningsansvarlige vil hjelpe deg på rett vei for å finne et passende oppdrag.

 

Vi ønsker at du som søker har et genuint ønske om å jobbe med barn, er initiativtakende, skaper engasjement og er leken sammen med barna. Du skal også beherske skandinavisk språk, både muntlig og skriftlig (B1 i norsk nivå).

 

OPPDRAG OG PERIODE:

Vi tilbyr oppdrag som finnes nær deg.Hvilke oppdrag som er tilgjengelig og passer deg best finner du ut av sammen med din kontaktperson i Bonliva. Du kan gjerne kombinere dette med studier, men du må kunne jobbe minst 2 dager i uken i tidsrommet 07.00 – 17.00. Du får en fast stilling som barnehageassistent.

 

KVALIFIKASJONER:

Vi søker deg som har erfaring. I tillegg ønsker vi at du har et genuint ønske om å gjøre barnas dag enda litt bedre enn det den allerede er. Du må være en støttende og veiledende voksen som skaper trygge rammer og tørre å sette grenser. Som en vikar er det også viktig at duer pliktoppfyllende, presis og fleksibel.

 

SØKNAD:

Vil du være med på å forbedre barnas hverdag og utvikle deg gjennom nye erfaringer? Da kan du sende inn en søknad allerede i dag så tar en av våre bemanningsansvarlige kontakt med deg. Du søker i skjemaet nedenfor.

Om oppdraget
Yrke
Barnehage
Start
Område
Oslo omegn
Oppdragsperiode
Omgående og ut året
Omfattning
Arbetstider
Søknad: