SJ Renhold –30% på vaskehjelp første måned og 15% på flyttevask.

SJ Renhold er et profesjonelt renholdsfirma som holder til i Oslo og Viken. De ansatte stiller høye krav til seg selv for å gjøre kundene fornøyde, og de tilbyr også renhold i helger. Selskapet tar hensyn til miljøet og bruker bare svanemerkede rengjøringsmidler. De ansatte drar ut til kundene med kollektivtrafikk eller miljøvennlige kjøretøy.

Tilbud

SJ Renhold tilbyr blant annet vaskehjelp i hjemmet, flyttevask og vindusvask. Som ansatt i Bonliva får du 30% på vaskehjelp den første måneden og 15% på flyttevask.

Hvordan benytter jeg meg av tilbudet?

Alle som jobber for Bonliva AB, Bonliva AS og Bonliva Care kan benytte seg av tilbudet. Benytt deg av tilbudet ved å kontakte din kontaktperson.

 

Les mer om SJ Renhold på deres hjemmeside.

Norge Fjord

jobb som sykepleier hos bonliva!

Som sykepleier hos Bonliva jobber du på vikarbasis. Du velger selv hvor mye eller lite du vil jobbe – fulltid som vikar eller som vikar i tillegg til fast jobb. Er du ute etter variasjon i arbeidslivet, er livet som bemanningssykepleier hos Bonliva det rette valget for deg.

Hos Bonliva får du alltid en fast kontaktperson og et dedikert team, som tar vare på deg hele veien under ditt skreddersydde oppdrag. 

Send inn en interessemelding så kontakter en av våre kunnskapsrike bemanningsansvarlige deg innen kort tid med informasjon om aktuelle stillinger for deg som sykepleier.

Gör en intresseanmälan