Atlasklinikken – Få 100 kr rabatt på ditt første besøk

Atlasklinikken er et helsesenter som tilbyr kiropraktikk, massasje, akupunktur, osteopati og fysioterapi. Klinikkene finnes sentralt i Oslo og Bergen.

De erfarne terapeutene er spesialiserte på nakkesmerter og hodeverk, migrene og ryggsmerter, men kan også hjelpe deg med blant annet søvnvansker, svimmelhet og krystallsyke. Atlasklinikken har som visjon å gi pasientene sine en sunn og aktiv hverdag. For å unngå sykedager og fravær tilbyr de også tjenestene i helger og etter arbeidstid.

Hvordan benytter jeg meg av tilbudet?

Alle som jobber for Bonliva AB, Bonliva AS og Bonliva Care kan benytte seg av tilbudet. Benytt deg av tilbudet ved å kontakte din kontaktperson.

 

Les mer om Atlasklinikken på deres hjemmeside.

Norge Fjord

jobb som sykepleier hos bonliva!

Som sykepleier hos Bonliva jobber du på vikarbasis. Du velger selv hvor mye eller lite du vil jobbe – fulltid som vikar eller som vikar i tillegg til fast jobb. Er du ute etter variasjon i arbeidslivet, er livet som bemanningssykepleier hos Bonliva det rette valget for deg.

Hos Bonliva får du alltid en fast kontaktperson og et dedikert team, som tar vare på deg hele veien under ditt skreddersydde oppdrag. 

Send inn en interessemelding så kontakter en av våre kunnskapsrike bemanningsansvarlige deg innen kort tid med informasjon om aktuelle stillinger for deg som sykepleier.

Gör en intresseanmälan