First Hotels – 17 % rabatt på bestillingen

Unn deg litt luksus i ferien og nyt en god natts søvn og en lekker hotellfrokost. Opplev Norge på sitt beste. Bestill hotellnetter for privat bruk og få 17 % rabatt på bestillingen. Hvorfor ikke ta en langhelg til Sverige eller Danmark? Du finner også First Hotels i de vakre nabolandene våre.

Hvordan benytter jeg meg av tilbudet?

Du bestiller tilbudet på First Hotels’ hjemmeside. Alle som jobber for Bonliva AB, Bonliva AS og Bonliva Care kan benytte seg av tilbudet. Benytt deg av tilbudet ved å kontakte din kontaktperson. 

Les mer om First Hotels på deres hjemmeside

Norge Fjord

jobb som sykepleier hos bonliva!

Som sykepleier hos Bonliva jobber du på vikarbasis. Du velger selv hvor mye eller lite du vil jobbe – fulltid som vikar eller som vikar i tillegg til fast jobb. Er du ute etter variasjon i arbeidslivet, er livet som bemanningssykepleier hos Bonliva det rette valget for deg.

Hos Bonliva får du alltid en fast kontaktperson og et dedikert team, som tar vare på deg hele veien under ditt skreddersydde oppdrag. 

Send inn en interessemelding så kontakter en av våre kunnskapsrike bemanningsansvarlige deg innen kort tid med informasjon om aktuelle stillinger for deg som sykepleier.

Gör en intresseanmälan