Hotell og overnatting

Elite Hotels

Elite Hotels — 22 % rabatt på din bestilling i helger og ferier

Elite Hotels består av rundt førti hoteller over hele Sverige. Hotellene ligger ofte i unike bygninger, hver med sin egen karakter og spesielle historie. Bestill hotellnetter for privat bruk og få 22 % rabatt på din bestilling i helger og ferier. Utforsk vakre byer over hele Sverige, både i storbyer og distriktene. Unn deg en hotellnatt på din fridag, eller en helgetur, og nyt en deilig frokost i vakre omgivelser.


Hvordan benytter jeg meg av tilbudet?

Tilbudet bestilles online på Elites hjemmeside og gjelder på Elite Hotels' ordinære dagspris, i mån av plass. Tilbudet kan ikke kombineres med andre tilbud. For å benytte deg av tilbudet, ta kontakt med din kontaktperson i Bonliva eller send en e-post til marked@bonliva.no for å få en rabattkode. Tilbudet gjelder for alle ansatte som jobber for Bonliva AS, Bonliva AB og Bonliva Care.


Unn deg litt ekstra og opplev svenske byer med Elite Hotels!

Konsult på Bonliva? 

Fyll i ditt Benefits-lösenord nedan för att få mer information om hur du tar del av rabatten.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Mange fordeler som vikar med Bonliva

Jobber du innen helse eller omsorg og er nysgjerrig på livet som konsulent? Med Bonliva får du tilgang til hundrevis av tilbud og fordeler gjennom vårt Benefits-program. Send en interessemelding via skjemaet, så hører du fra oss innen 24 timer!

man som paddlar kayak