Tjenester

SJ Renhold

SJ Renhold –50% på vaskehjelp første måned og 20% på flyttevask.

SJ Renhold er et profesjonelt renholdsfirma som holder til i Oslo og Viken. De ansatte stiller høye krav til seg selv for å gjøre kundene fornøyde, og de tilbyr også renhold i helger. Selskapet tar hensyn til miljøet og bruker bare svanemerkede rengjøringsmidler. De ansatte drar ut til kundene med kollektivtrafikk eller miljøvennlige kjøretøy. 


Tilbud

SJ Renhold tilbyr blant annet vaskehjelp i hjemmet, flyttevask og vindusvask. Som ansatt i Bonliva får du 50% på vaskehjelp den første måneden og deretter 10% gjennom hele avtaleperioden. Du får 20% rabatt på flyttevasken, og dersom man har fast avtale med oss gir vi 30%.


Hvordan benytter jeg meg av tilbudet?

Alle som jobber for Bonliva AB, Bonliva AS og Bonliva Care kan benytte seg av tilbudet. Benytt deg av tilbudet ved å kontakte din kontaktperson.
 
Les mer om SJ Renhold på deres hjemmeside.

Konsult på Bonliva? 

Fyll i ditt Benefits-lösenord nedan för att få mer information om hur du tar del av rabatten.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Mange fordeler som vikar med Bonliva

Jobber du innen helse eller omsorg og er nysgjerrig på livet som konsulent? Med Bonliva får du tilgang til hundrevis av tilbud og fordeler gjennom vårt Benefits-program. Send en interessemelding via skjemaet, så hører du fra oss innen 24 timer!

man som paddlar kayak