Oppdrag innen helse- og omsorg i sommer

Sist endret:
30/5/2024

Oppdragsbeskrivelse

Er du sykepleier, lege, psykolog eller helsefagarbeider og ønsker forandring i arbeidslivet ditt? Bonliva er et av Skandinavias ledende byrå innen pleie og omsorg og har flere velbetalte oppdrag i sommer å tilby deg.  

OM ROLLEN

Vi søker deg som er sykepleier, lege, psykolog eller helsefagarbeider. Vi tilbyr oppdrag innen alle spesialiseringer og våre dyktig bemanningsansvarlige vil hjelpe deg på rett vei.

Vi ønsker at du som søker har god samarbeidsevne, er nøye og ansvarsfull. Du skal også beherske skandinavisk språk, både muntlig og skriftlig.

OPPDRAG OG PERIODE

Vi skreddersyr oppdragene basert på dine forutsetninger. Du kan velge mellom å jobbe heltid eller deltid. Det viktigste er at det passer din livssituasjon. Vi tilbyr mange ulike oppdrag rundt i hele Norge for både sommer og høst. Hvilket oppdrag som passer deg best finner du ut av sammen med din kontaktperson i Bonliva.

KVALIFIKASJONER

Vi krever ulike kvalifikasjoner avhengig av hvilket område du arbeider i. I søknadsskjemaet oppgir du opplysninger som tittel, spesialisering og erfaring.

SØKNAD

Vil du være med på å forbedre pasienters hverdag, utvikle deg gjennom nye erfaringer samt vite hva du skal gjøre i sommer? Da kan du sende inn søknad allerede i dag så tar en av våre bemanningsansvarlige kontakt med deg. Du søker i skjemaet nedenfor.

Om oppdraget
Yrke
Start
Område
Hele Norge
Oppdragsperiode
Periode og turnus vil du og din kontaktperson i Bonliva bli enige om.
Omfattning
Arbetstider
Søknad: