Tips til oppdrag – for deg som aldri har prøvd bemanning

Publicert
7/11/2022
Skrevet av

Simen jobber med bemanning av helsepersonell i Bonliva og kommer hver dag i kontakt med både erfarne helsevikarer og andre som aldri har prøvd bemanning før. Han deler sine tips med dem som aldri har jobbet via bemanning tidligere og vurderer vikaroppdrag i fremtiden.

Forbered deg allerede i dag

Forbered deg i dag med det praktiske, som CV og tre referanser til vår kvalitetssikringsprosess, som alle våre nye vikarer går igjennom. Still deg selv spørsmål som: Hvor, hvordan og med hva vil jeg jobbe? Jo mer informasjon og flere ønsker vi får fra deg – i god tid – jo flere muligheter til oppdrag får du.


Slik fungerer oppdrag

Vi mottar behov fra bedrifter over hele landet, og om du blir riktig match, kan du bli tildelt oppdraget. Før sommeren planlegger vi vanligvis flere måneder i forveien, mens det resten av året er litt kortere tid i gjennomsnitt. Det kan gå bare noen få dager fra første kontakt til booking. Noen ganger tar det lengre tid, men i utgangspunktet er det du som vikar og behovene som bestemmer når du blir booket.

Vi tilpasser alltid oppdragene til deg, og du bestemmer hvordan du vil jobbe, men virksomheten vil alltid verdsette kontinuitet og fleksibilitet høyt. Så jo mer du kan tilpasse deg, jo bedre.

Vi jobber alltid forebyggende, og hvis du er usikker, kan vi alltid ta kontakt om når og hvordan behovene ser ut, slik at du skal føle deg så trygg og forberedt som mulig. Etter mange år i bransjen har vi skapt et sterkt samarbeid med mange helseaktører i landet.


Støtte under oppdrag

Din kontaktperson

Du har din egen kontaktperson som gir deg støtte gjennom hele oppdraget – før, under og etter. Alle har forskjellige behov og ønsker på oppdrag, og vårt mål er å være der for deg så mye som du trenger for å føle deg trygg. Vi er alltid nøye med oppfølgingen for å forstå hvordan dere har det og undersøke om alt går i henhold til forventningene.

Husk at kontaktpersonen din alltid er en tekstmelding eller telefonsamtale unna, og du kan kontakte oss om alt mellom himmel og jord.

Overnatting og reise

Vårt mål er at du skal kunne fokusere på å gjøre arbeidet ditt på best mulig måte. Derfor tilbyr vi deg hjelp med overnatting og reise når du er ute på oppdrag. Våre ansatte tar hensyn til preferansene dine for hvordan du vil reise samt hvor og hvordan du vil bo. Selvsagt må vi ta hensyn til utvalget på stedet, men vi prøver å sørge for så gode forhold for deg som mulig.


Tilgjengelige muligheter

Mulighetene er utrolig store, og oppdragene finnes over hele landet – i kommuner, sykehus, psykiatri, privat sektor og smalere nisjer.

Du legger premissene, du setter grensene og vi gjør alt som står i vår makt for å oppfylle ønskene og drømmene dine. Bemanning er nødvendig og en forutsetning for likeverdig helsepleie over hele landet.

Abonner på Bonlivas nyhetsbrev

Få tilgang til oppdrag, inspirasjon og tilbud hver måned!